Monika69 @ 05.03.2020 08:50Meitenes, kādas ir jūsu kaitinošākās instagram toop meitenes vai puiši?
Man kaitina.
1.Didrihsone.
2. Visu zinošā Deimon.
3.Kalman.
4.Sudrabkaija un viņas apkārt esošais bērnu dārzs.
5.Sindija Bokāne.
6.Micule ar toksisko šoku un savu draugu, kurš gada laikā novecojis par 10 g.
Un man patīk Beta beidz, dēļ tiešuma un tas Rojs.
blacke @ 05.03.2020 09:53
Alise Mičule
Soubace @ 05.03.2020 09:54
Aaaa, man besi tā zāles mīlēšana, nokurīs visu smadzeni.
Stalkerlvl1000 @ 05.03.2020 10:07Nu mani piemēram alise nobloķēja tikai tāpēc, ka uzspiedu laiku komentāram zem viņas bildes, kas viņai nepatika. ? Pie tam tas komentārs bija pamatots, pieklājīgs, tas bija tad kad bija cepiens par to lindas fotografēšanos ar grāmatām un alise tad bija postu uztaisijusi par to.
Vot tas jau ir līmenis. Es saprotu, ja sāk bloķēt patiešām heiterus. ?
Soubace @ 05.03.2020 09:54
Aaaa, man besi tā zāles mīlēšana, nokurīs visu smadzeni.
Monika69 @ 05.03.2020 10:11
Mičule taču, lai citiem pievērstu uzmanību,samelojās par toksisko šoku, kuru dabūja no tampona,lai tikai pareklamētu mr piltuvi. Ļoti slidena persona, daudzi uzkata, ka viņa Mārtiņu apprecēja dēļ naudas un mantas, kas viņam pieder.
Blanche @ 05.03.2020 10:10Alise mani nobloķēja par to, ka pie viņas agrākā humpalu konta uzrakstīju (tirgoja pārsvarā peldkostīmus), ka 50 eiro, manuprāt, ir pārāk dārgi priekš lietotiem peldkostīmiem.
Tiku nobloķēta.
Bet vismieklīgākais, ka no draudzenes profila pēc tam paskatījos un bija nomainījusi uz 30 eiro. ?♀️
Ieklausījās padomā, bet nobloķēja. ?? kur vēl stulbāk.
Monta mani nobloķēja pat nezinu kāpēc. Kad vēl strādāja butterflyā, tad rakstīju butterflyam, lai pasaka Elīnai, lai uzraksta ielas nosaukumu pareizu pie profila sava, atbildēja paldies, drukas kļūda. Protams, nobloķēja. :( Rakstīju Montai, kāpēc esmu nobloķeta butterflyā, jo neko tādu neuzrakstīju.
Monta ar nobloķēja. ?
Karoč, es nezinu, kāpēc visi mani bloķē. Neko pat uzrakstīt laikam nevar.
Santa Nīmane, Sauliete, Kiviči arī bloķējuši ??