Jau kādu laiciņu sekoju šai diskusijai un esmu šokā kā jūs pavelkaties uz kaut kādiem troļļiem. Der atcerēties, ka jo vairāk **** kustina, jo vairāk smird.
Par Elīnas veikalu runājot... Man, pati Elīna, nekad nav simpatizējusi. Es teiktu, ka man viņa pat ļoti kaitina :)
Ņemot vērā, ka kristietība man nav sveša lieta, varu teikt, ka meitenē nav ne grama kristietes. To pašu esmu pārunājusi ar vairākiem kristiešiem un viņi ir šokā, ka šādi cilvēki reprezentē baznīcu. Esmu izbrīnīta arī par Annu (Pērles līdzīpašnieci), jo Anna arī nav 'fane' šāda veida izdarībām, bet draudzējas ar Elīnu.
Par pašu veikalu neko labu pateikt nevaru. Zinot cik ļoti man kaitina viss ap viņu, man uzdāvināja dāvanu karti. Tas gan bija gadu atpakaļ, kad vēl bija pirmais showrooms, mazajā telpā. Neesmu klasiskā s izmēra nēsātāj, esmu tuvāk alfabēta beigām, lol. Protams, pirms došanās uzrakstīju Elīnai un pajautāju vai ir kādas somas uz vietas vai kāds apģērbs uz XL. Atbilde bija apstiprinoša un devos iztērēt savu dāvanu karti. Līdzi paņēmu māsīcu. Ieejot biju šokā. Telpa maziņa, apkārt skraida Rada, Monta uz grīdas loka drēbes sūtīšanai prom. Uz grīdas.... Ok, apavus bija jānovelk, bet Rada... Somu nav, lau gan teica, ka ir. Sāku skatīties drēbes. Nekas no XL man neder, lai gan klasiski nēsāju L. Stāsta, ka itāļiem esot cita mērskala. Ok, lai tā būtu. Beigās atradu sarkanu ādas jaku. Paņēmu to, cepuri ar bumbuļiem un māsīcai kleitu Jaunā gada svinībām.
Māsīcas kleitas sāns atira pirmajā vilkšanas reizē, ādas jakai visur bija redzami balti diegi. Diezgan skumja pieredze,jo dāvanu kartes summa nebija maza.
Esmu bijusi Polijas bāzēs. Daudziem apģērbiem nemaz nav klāt birku, lai pats vari piešūt savas. Elīnai, manuprāt, ir līgums ar fabrikām Polijā, kas šuj viņai vairumā. Katalogus atsūta whatsappā, pretī aizsūti ko un cik eksemplāros gribi. Pēc 5 dienām kurjers pieripo pie durvīm. Nekādas saistības ar Aliexpress.
Un tās Gucci jostas. Elīna... Ja Tu šo lasi-nekā personīga, bet izskatās atbaidoši!!!! Tu, savas lētās drēbes, padari vēl lētākas
Par izskatu gan jāpiekrīt visām. Baisi, baisi, baisi.... :( Un esmu no tām, kas tomēr uzskata, ka labāk ielikt breketes, venīrus, jebko-iespēju ir tik daudz-nekā braukt ceļojumos un sūdzēties par dārgām kafijām.
Bet krūtis pofig. Domāju, ka daudzām ir kāds komplekss pie kā gribētos pieķerties, es arī liktu implantus, ja būtu lieki 4tk. :D