alisewonderlands @ 04.03.2020 22:30
Eh ?♂️
Tu lēta vista ? aizej pakluksti.. Lasies gulēt ?. ?
Ļaunums @ 04.03.2020 17:43
Tu nopietni???????
Akdievs, it kā Latvijā nebūtu nekur citur labākas kafijas un ēdieni?
Un kas tas par ēdienu?! - picas, griķi un rimi salāti?
mazinjaa11 @ 05.03.2020 00:16Sabīnei Kalejai ir DRAUSMIGS deguns
Blessed @ 05.03.2020 00:35Nez kāda Sabīne ir bez kosmētikas, bet krāsoties viņa prot un dara to gaumīgi. Lai arī nav dabīgi, bet viņa izskatās pievilcīgi. Un deguns tāds smuks, smalks. Nesaprotu kas tur nav tā.
Gejucis69 @ 04.03.2020 22:40
Viņa visu laiku staigā pleķaina. Kā pašai var likties forši pastāvīgi zieķēt sev uz ķermeņa to oranžo smēri, tāda netīrības sajūta ar viņiem.Esmu mēģinājis. Un vēl pretīgā, oranžā tonī. Labs paštonējošais vēl nav izgudrots, ar to tikai pēc klauna var izskatīties. Nav neviena cilvēka, kam tas sūds labi izskatītos. Vai tad tik ļoti kauns no sava patiesā ādas toņa, ka jāslēpjas aiz tās netīruma maskas?? Sapratu, ka tad jau labāk staigāt ar bālu ādu, nekā šādi.
Monika69 @ 05.03.2020 07:10
Es mācos par estētisko kosmetologu, ka arī pirmstam beidzu medicīnas nozari. Tieši savā maģistra darbā pētu pastonejošo iedarbību, veicu intervijas ar meitenēm. Teorija ko pētu apstiprina ādas vēzi, jo šis krēms satur daudz ķīmisku elementu un to savienojumus. Kā arī intervējot meitenes viss lielākā problēma, ko meitenes atzīst, ir ādas nieze,balti, sausi pleķi uz ādas, stress un diskomforts.. Un pastonējošo sastāvu neietekmē sastāvs, dārgākie ir ar pievienotām eļliņām, lai labāk varētu krēms labāk veikt savu iedarbību. Visi viņi ir kaitīgi ādas veselībai, kā arī ar to mēs panākam ātrāku ādas novecošanos un ūdens aizturi audos. Šie krēmi un salonu spray tan ādas stāvokli ietekmē vairāk kā smēķēšana.
Labāk pielikt klāt 3 piles joda pie nivea krēma un smērēt, efekts dabīgs.
Monika69 @ 05.03.2020 08:50Meitenes, kādas ir jūsu kaitinošākās instagram toop meitenes vai puiši?
Man kaitina.
1.Didrihsone.
2. Visu zinošā Deimon.
3.Kalman.
4.Sudrabkaija un viņas apkārt esošais bērnu dārzs.
5.Sindija Bokāne.
6.Micule ar toksisko šoku un savu draugu, kurš gada laikā novecojis par 10 g.
Un man patīk Beta beidz, dēļ tiešuma un tas Rojs.
blacke @ 05.03.2020 09:24
Man kaut kā neviens nekaitina, ir kas patīk, ir par ko iesmēju, ir kāds ko neitrāli paskatos. Bet re cik mēs visi esam dažādi. Man Mičuļi ļoti patīk:)