Mikrii @ 03.03.2020 23:00Man liekas, ka pietrūka saldais krējums un Dzintara siers, lai dabūtu 10. Bet vispār rēcīgi, Nauris mēmais princis atradies, fu tādu šļauganu veci!?
alisewonderlands @ 03.03.2020 18:31
Tagad pats Dievs tur debesīs ir bomba u un stilīgs man.
Ja Dievs negribētu! Tad tādu laimi attīstīt veikalu un pelnīt naudu nebūtu devis. Taka met pāri pati sev krustu, satan.
alisewonderlands @ 03.03.2020 10:24Visas fano par mazo montiņu, pašas apreca viņu, tagad aizstāv, nezinot, ko mazā čiksīte patiesībā ir izdarījusi.
Bet taisnība vien ir visas vēlas būt kā Elīna, tādēļ tik daudz lpp veltīti komentāri šeit ir. Jūs izturēt nevarat cik Elīnai viss super ?. Vīrs, nauda, draugi populāri, daudz sadarbību. Jums tukša dzīve, jūsu prāti ir tik aprobežoti, ka neorotiet tos likt lietā, tādēļ pustat uz vietas ??haha, A Elīnai vienalga ar Nuri..
Smieklīgas jūs visas te esat. Skauģes ar lētu dzīvi lētām luoatiņām mugurā. Skauzat jo nevarat atkauties Elīnas drēbes.. ? Meitenes, ieteikums jums, krajat centu, savādāk pie 1 eiro netiksat. Hahah
hahha apvelies?Blessed @ 03.03.2020 22:47Rīsi paši par sevi ļoti sātīgi, it īpaši baltie. Un vēl sviestu maisīt klāt arī ir kā ir? uz nakti smags ēdiens, bet nu kamēr viņai pagaidām neiet klāt lai priecājas, pēc 30 būs grūti? toties Naurim gan iet labumā, pamatīgi apvēlies
Milupa @ 04.03.2020 07:46Man ļoti patīk Aldo veikals un vakar tieši nopriecājos, ka Monta kko rādīs no tā veikala un no citiem arī, kas tiešām ir aktuāli. Jo nu es par to naudu ko maksā butterfly drēbes, labāk pirkšu aldo, apranga, orsay utt (kaut tur pat ir dārgāk, īpaši jau apavi). Tā kā Monta arī manās acīs ir nedaudz cēlusies ar to?Monta ja lasi šo, gaidam reklāmas no normāliem veikaliem!
Milupa @ 04.03.2020 07:47“ Un taureņi nedzīvo ilgi, ātri nosprāgst ”
Šis labs?
Aarzemniece12 @ 04.03.2020 07:57
Orsay tāds pats poļu ražojums vien ir, ar siltu kvalitāti un krievu stiliņa piesitienu :D
Blessed @ 03.03.2020 23:06
Man dažreiz viņu grūti par vīrieti nosaukt..
Monta tur neko nedarīja tik ēda bulciņas ?. Tieši tādēļ viņai palūdza aiziet! Par ko meitene ? apvainojas un uztaisa drāmu. Lai jau viņai tajā Aldo veicas ? ??♂️bet buterflay viņu atpakaļ nu čista neņems..vivii @ 04.03.2020 00:45nu, paskatoties kā ir tagad, kā Elīna taisa story un kombinē drēbes, var redzēt, ka Monta tur darīja ļoti daudz un deva savu kreatīvo atbalstu! Bet tagad Elīna ir viena un pati neko nevar jēdzīgi izdarīt, viss kas viņai prātā ir paštonējošie, sakruzuļoti mati un kafijas.
Monta, tādā ziņā daudz ko darīja un tagad to var pamanīt!
Un taureņi nedzīvo ilgi, ātri nosprāgst ??
alisewonderlands @ 04.03.2020 08:25
Nu gan pateici. ?
Tavs taurenis tevī jau sen ir nosprādzis. Laikam bērnībā esi sista un vecāki tevi nav mīlējusi un atzinusi. ? Tādēļ gan jau kulies pa pasauli kā tāda avs ? kas neko neprot, nezin un neiet uz savu mērķi. Haha.
Diezvai arī kāds par tevi apzelosies
Tavā vieta ir pancionta, tīrīt dibenus un pienest podus cilvēkiem kuri paši to nespēj... ? Sūdīga dzīve tev tā arī pati nosprāgsi.
alisewonderlands @ 04.03.2020 08:30Monta tur neko nedarīja tik ēda bulciņas ?. Tieši tādēļ viņai palūdza aiziet! Par ko meitene ? apvainojas un uztaisa drāmu. Lai jau viņai tajā Aldo veicas ? ??♂️bet buterflay viņu atpakaļ nu čista neņems..
Pollyy @ 04.03.2020 08:55
Iemācies rakstīt, Elīn. ? Jei bogu, tik neizglītots cilvēks.
Leora @ 04.03.2020 09:53Kur tad Monta tagad strada?
Bet par polju tirgu nevajag smieties, jo lielveikalos lielaka dalaja nak no polijas. Tas pats mohito, house, cropp, reserved, sinsay ir polju veikala tikla uznemums ?
alisewonderlands @ 04.03.2020 09:49
Nu kādēļ lai es būtu Elīna haha ?... Tik ļoti mīli viņu, viņa tik zemu nekritīs un ar tādām bomzem ka jūs te nerakstītu! Vai nav laika te būtu, rejiet suņu kuces.