Montyna @ 03.03.2020 21:30Elin, kapec tev tada zults ir ieksa?
alisewonderlands @ 03.03.2020 21:52Dīvaini gan, sākumā Monta arī tika apspriesta, tagad redz visaas pēkšņi par fano par viņu ??♂️
Milupa @ 03.03.2020 21:53
Tad jau tu te bieži piestaigā
Montyna @ 03.03.2020 22:00Nesatraucies par Montu, vinai viss tik ies uz augsu.
Montyna @ 03.03.2020 21:18Paskatijos vinas bildes mammas profila, tur apaksa zem tas maskas, tiesam ir simpatiska sieviete. Zel, ka vina pati to neredz.
Ketija123 @ 03.03.2020 22:23Lai gan sākumā man šķita, ka ir nedaudz neētiski no Montas puses tā uzreiz aizskriet no draudzenes uzņēmuma uz ļoti līdzīgu nozari, jo tomēr viņa paņem līdzi arī savas zināšanas un pieredzi, savā ziņā specifiskus komercnoslēpumus. Bet tagad saprotu, ka Monta dara pareizi, izdomāja nebūt mūžīgā Elīnas ēna, jo jūt, ka pati ir zinoša un varoša sociālo mediju, influencēšanas, modes un stila pasaulē. Pie Elīnas viņai nebūtu nekādu izaugsmes iespēju, nu kur tad tur var pakāpties, būt par Elīnas labo roku, tas ir viss. Man Montas vietā arī tāds darbs apniktu. Tas butterfly ir Elīnas sapnis, bet pārējās meitenes (darbinieces) tur var būt vai nu Elīnas apbrīnotājas un vai tādas, kurām profesionāli neko negribas sasniegt, vienkārši patīk pucēties, fočēties un, drusku piespiežoties arī aiz kases pastāvēt un aldziņu nopelnīt. Gan jau Montai arī dzīvesprieku negādāja daudzie Butterfly antifani (šeit, forumā) ar saviem komentāriem pie postiem un direct messagos Instagram. Pēdējais bija cepiens par viņas briesmīgo pedikīru Butterfly kurpēs. Aizejot no šī darba, gan jau arī apzinādamās atstāja pagātnē daudz negāciju, savā ziņā atbrīvojās no lielākās iespējas atkal tikt apsmietai.
Blessed @ 03.03.2020 22:47Rīsi paši par sevi ļoti sātīgi, it īpaši baltie. Un vēl sviestu maisīt klāt arī ir kā ir? uz nakti smags ēdiens, bet nu kamēr viņai pagaidām neiet klāt lai priecājas, pēc 30 būs grūti? toties Naurim gan iet labumā, pamatīgi apvēlies
Mikrii @ 03.03.2020 22:55Vēl baigi lec acīs Elīnas fillera pumpa uz apakšējās lūpas. Tādas rodas apmeklējot lētās wanna be “speciālistes”, kas nesajēdz ko un kā kur jāievada. No tādas pumpas var tikt vaļā griežot pušu lūpu un izspiežot filleri. Veiksmi Elīnai!
Blessed @ 03.03.2020 22:54Tas tā nopietni, ka Nauris vērtē viņas gatavoto ēdienu ballu skalā? Jums arī tā ir, ka jūsu vīrieši vēl atzīmes liek par pagatavoto ēdienu?
Man liekas, ka pietrūka saldais krējums un Dzintara siers, lai dabūtu 10. Bet vispār rēcīgi, Nauris mēmais princis atradies, fu tādu šļauganu veci!?HeartBurnCity @ 03.03.2020 22:58
Varbūt salātiem vajadzēja kaut ko treknu uzgāst virsū, varbūt būtu pieškīris 10 balles.
Mikrii @ 03.03.2020 23:00Man liekas, ka pietrūka saldais krējums un Dzintara siers, lai dabūtu 10. Bet vispār rēcīgi, Nauris mēmais princis atradies, fu tādu šļauganu veci!?