Rasareisa @ 03.03.2020 12:30Runā Kad Nauris esot palielinājis TO.
Montyna @ 03.03.2020 12:36Esmu parliecinata ka pedejos storijos ta violeta dzinsa jaka ir no Zara
Jūsu dēļ arī periodiski pasekoju taurentiņiem.. nu traki, 22 gados šādi.. visa ir stipri par daudz- man pat neskauž, tas drīzāk ir žēlums.
Ja tu esi Elīnas fane un uzskati, ka dari labu darbu un “aizstāvi” viņu rakstot šeit jēlības, tad pateikšu tev priekšā, ka tu liec Elīnai izskatīties vēl stulbāk. Ja tu actually esi Elīna, tad tu esi tikpat stulba, cik vizuāli nepievilcīga. “Smuka jau tu neesi, bet dumja gan” kā sacīt jāsaka.alisewonderlands @ 03.03.2020 12:02
Man sajūta ka tu smirdi un izkaties pēc kakas
savus plikums!!!Amora7 @ 03.03.2020 13:13Nesaprotu,viņa reklamē apģērbu,vai savus pielikums? ?♀️ Mierīgi visiem izrāda sevi apakšveļa un tad vakarā rāda,kā lasa Bībeli! Šis lietas galīgi neiet kopā!
???????????????????????Ayfer @ 03.03.2020 12:15https://failiem.lv/u/vmukmx4j
ŠODIEN izciki baiga
Amora7 @ 03.03.2020 13:13Nesaprotu,viņa reklamē apģērbu,vai savus pielikums? ?♀️ Mierīgi visiem izrāda sevi apakšveļa un tad vakarā rāda,kā lasa Bībeli! Šis lietas galīgi neiet kopā!
Leora @ 03.03.2020 13:24Jums nelec acis tas, ka vinai nav vienadaa krutis? Viena augstaka un otra zemaka, to es pamanu katru reizi. Stulbi maksat ne to mazako naudu un sanemt krutis, kuras nav vienadas.
Rasareisa @ 03.03.2020 12:30Runā Kad Nauris esot palielinājis TO.
alisewonderlands @ 03.03.2020 10:16? Haha
Sēžu un semejos. ?
Visām tik ļoti sakuz Elīnas fantastiskais izkatas, krūtis, dibens, ka viņai ir nauda, bizness, drēbes, dārga un laba kosmētika, vienmer nauda skaistumkopšanas procedūrām, A jums, A jums nekā!
Elīnu ir svētījis Dievs un viņa ir ar Dieva svētību iet tālāk, savu ceļu, kamēr jūs sezat uz vietas un skauž, jūsu dzīves nekas nenotiks un arī nekas nemainīsies, tas ir jūsu sods būt nelaimigam un parastam bābām... Jaunākā modes tendence ir lielākas lūpas, acis, krūtis... A jums vis pa taisno dēli, seja ka dēlis un smadzenes iekšā skaidas... ?
Ak cik jūsu dzīves tomēr ir nožēlojamas, toties Elīna ka taurenis attīstās un lido tālāk, kamēr jūs pustat savos prātos.. Ejiet uz saviem darbiem, dariet savas nelaimīgas darbības, pat laika ieskatīties spogulī cik patiesībā jūs visas esat pretīgas jums laika nav. Jums pat ēst nav ko,ka lienat citu šķīvi un uzkaitaat. Taču uzrakstat Elīnai lai atmet jums šķīvja samazgas, gan jau ko atmetis pabiram.. Pabiras palieciet no kurienes nākat un pustat šeit. ? Nožēlojamas lv sievietes..