Man vienīgajai kaitina, ka to nabaga suni sauc vīriešu dzimtē? Račijs, Račuks utt. Nu ja Rada, tad Rada, vai jau Radiņa, Raducīte un vēl jeb ko.
Nauris arī tajos storijos reklamējot tos šampūnus, kad kāds pateica - Iedod Račijam arī pasmaržot. Tad Nauris iedod Radai pasmaržot šampūnu un saka : "viņam arī patīk". Bāc, viņam?? Nopietni?? Es saprotu, ka tas ir tikai suns, bet ja viņa ir suņu meitene, tad tā ir VIŅA.
DramaQueen @ 29.02.2020 20:35
Man tas neliekas nekas dīvains. Man kādreiz bija suņu meitene, bija dažādi mīļvārdiņi, tostarp vīriešu dzimtē. Nekad nebiju pat aizdomājusies, man tas neliekas nekas tāds.
peaceful @ 29.02.2020 19:44Kas jums ir? Viņa neizliek instagramā katru soli kur iet! Cik var fantazēt un kko te spriedēlēt, ka suns netiek ārā, it kā ar sveci būtu stāvējušas blakus
peaceful @ 29.02.2020 19:44Kas jums ir? Viņa neizliek instagramā katru soli kur iet! Cik var fantazēt un kko te spriedēlēt, ka suns netiek ārā, it kā ar sveci būtu stāvējušas blakus
Blessed @ 01.03.2020 02:11Kaaaaa man patīk šīs te lielās Elīnas fanes, kas ik pa laikam ienāk šeit ??
HeartBurnCity @ 01.03.2020 16:14Es nenoturējos un speciāli pieregistrējos šodien.
Ik pa laikam iemetu aci forumā un palasu komentārus. Dažreiz paliek žēl Elīna ar vīru, bet tad vińa ieliek bildi kā šodien un viss žēlums pāriet, ja pati sevi tā var izkēmot, tad laikam jārekinās ar kritiku.
https://failiem.lv/u/mgdp5k98
Tās lūpas.
Aarzemniece12 @ 01.03.2020 16:27
Viņa tajā bildē pēc mērkaķa izskatās
Stalkerlvl1000 @ 01.03.2020 16:48Es tieši ieraudzīju tās lūpas ar mēli un nošokējos :D