Leora @ 29.02.2020 12:44Pa nakti noteikti neatstaj suni tur. Bet tas, ka suns neiskrienas ir noteikti. Svaiga gaisa vinam maz un brinas ko tik alergisks suns. Vel vasara teica, ka baigi forsi sanemas uz Mezaparku aizbraukt, lai sunim prieks izskrieties un ta bija vieniga reize. Varat iedomaties, ka suns vispar netiek palaist ne uz juru, nekurieni forsi izskraidities ?
Leora @ 29.02.2020 13:22Aizdomigi lets swarovski kristalinu kaklarota. Pilnigi gribas pakjert ??
Leora @ 29.02.2020 13:22Aizdomigi lets swarovski kristalinu kaklarota. Pilnigi gribas pakjert ??
Pollyy @ 29.02.2020 12:50
Es jau laikam vienreiz te rakstīju, neatceros..
Vispār man ir nereāli žēl, cik neizglītota saimniece tam nabaga suņukam ir. Kārtējā "dāma", kurai suns ir aksesuārs. Pēc storijiem spriežot, saldumi ir vienīgais, kas tam sunim tiek barots. Ja tā, tad ilgi suņuks neizdzīvos.
Monika69 @ 29.02.2020 13:28
Toreiz jau kad biju uz veikalu un pie Alexas uz uzacu korekciju vienmēr Rada bēdīga gulēja uz paklāja pie spoguļa vai durvīm, ka ienākot nevar tikt iekšā pa durvīm. Suni neesmu redzējusi vispār dzīvespriecīgu, speciāli aplūkoju telpas sunim ūdens trauks nekur, nekur nebija manāms arī nedz pārtikas trauks... Varbūt viņš bija atsevišķā telpā, bet tas nemaina faktu, ka suns netiek brīvā pieejā pie ūdens!!! Kāda jaunajā veikalā ir redzējusi sunim ūdens trauku?
Elīna tu esi tik ļoti selfish!!
Monika69 @ 29.02.2020 13:28
Toreiz jau kad biju uz veikalu un pie Alexas uz uzacu korekciju vienmēr Rada bēdīga gulēja uz paklāja pie spoguļa vai durvīm, ka ienākot nevar tikt iekšā pa durvīm. Suni neesmu redzējusi vispār dzīvespriecīgu, speciāli aplūkoju telpas sunim ūdens trauks nekur, nekur nebija manāms arī nedz pārtikas trauks... Varbūt viņš bija atsevišķā telpā, bet tas nemaina faktu, ka suns netiek brīvā pieejā pie ūdens!!! Kāda jaunajā veikalā ir redzējusi sunim ūdens trauku?
Elīna tu esi tik ļoti selfish!!
Pollyy @ 29.02.2020 14:02
Iepriekšējās telpās, kad 1x biju, suncim pie showroom'a durvīm stāvēja divi tukši trauciņi ? nerūpējas pilnīgi un nemaz.
Pollyy @ 29.02.2020 16:23O. Elīna forumu lasījusi. Storijs ar Radu. Cik ļoti mīl.
Blessed @ 29.02.2020 16:16Man vienīgajai kaitina, ka to nabaga suni sauc vīriešu dzimtē? Račijs, Račuks utt. Nu ja Rada, tad Rada, vai jau Radiņa, Raducīte un vēl jeb ko.
Nauris arī tajos storijos reklamējot tos šampūnus, kad kāds pateica - Iedod Račijam arī pasmaržot. Tad Nauris iedod Radai pasmaržot šampūnu un saka : "viņam arī patīk". Bāc, viņam?? Nopietni?? Es saprotu, ka tas ir tikai suns, bet ja viņa ir suņu meitene, tad tā ir VIŅA.
Bellatresa @ 27.02.2020 15:55Ja sevi mīl ,ciena , kādu Dievs radījis, tad neliek klāt mākslīgos matus, mega milzīgās mākslīgās skropstas, neliek tik garus nagus , nebadina sevi. Sarakstu varētu turpināt. Piemēram, ar tik gariem nagiem - ko reāli var ikdienā ar tādiem darīt, strādāt, kvai māju uzkopt ? Kā var brīvi gulēt, lai skropstas nenogulētu? Un diendienā make up kārta, paštonējošais, kas padara vecāku. Uzacis 3x lielākas nekā dabīgi. Vēl visam klāt lūpu palielināšana. Te nav nekāda sakara ar sevis mīlēšanu. Mēs neesam viņu redzējuši vispār dabīgu bez visa mākslīgā. Es neesmu pret, ja cilvēkam ir tiešām sejas un ķermeņa defekti, bet te vnk sevi padara mākslīgu, neizskaidrojams iemeslu dēļ. Tas nav tikai svētkos, bet ikdienā. Pats trakākais, ka jaunās meitenes to saskatās un atdarina. Nedomāju, ka vīrieši, šo karnevāla izskatu uztver nopietni..lēti.
Montyna @ 29.02.2020 17:38Pec visiem jusu komentariem, man tik zel Raduciti palika ? ja ta padoma, vina nekad nav bijusi nevienu storiju ka ved vinu pastaigaties kaut kur normali. Gan jau aiz stura pa vajadzibam izlaiz un viss.