Bellatresa @ 27.02.2020 15:55Ja sevi mīl ,ciena , kādu Dievs radījis, tad neliek klāt mākslīgos matus, mega milzīgās mākslīgās skropstas, neliek tik garus nagus , nebadina sevi. Sarakstu varētu turpināt. Piemēram, ar tik gariem nagiem - ko reāli var ikdienā ar tādiem darīt, strādāt, kvai māju uzkopt ? Kā var brīvi gulēt, lai skropstas nenogulētu? Un diendienā make up kārta, paštonējošais, kas padara vecāku. Uzacis 3x lielākas nekā dabīgi. Vēl visam klāt lūpu palielināšana. Te nav nekāda sakara ar sevis mīlēšanu. Mēs neesam viņu redzējuši vispār dabīgu bez visa mākslīgā. Es neesmu pret, ja cilvēkam ir tiešām sejas un ķermeņa defekti, bet te vnk sevi padara mākslīgu, neizskaidrojams iemeslu dēļ. Tas nav tikai svētkos, bet ikdienā. Pats trakākais, ka jaunās meitenes to saskatās un atdarina. Nedomāju, ka vīrieši, šo karnevāla izskatu uztver nopietni..lēti.
blacke @ 27.02.2020 16:01Nu, kur sazvērestības teorijas, ka tā ķipa Monta jaunākajos storijos? :D
blacke @ 27.02.2020 16:17Man gan personīgi neliekas, ka tā būtu Monta, pēc stājas vienā storijā, vienkārši zinot teorijas kādas te uzpeld, gaidīju jau ko tādu :D
Blessed @ 27.02.2020 16:27Kur jūs Montu redzat??
blacke @ 27.02.2020 16:36
Lasi kārtīgi - man neliekas, ka tā ir Monta :D
Blessed @ 27.02.2020 16:38
Nu jā, tapēc jautāju, jo dažas te Montu ieraudzīja. Tikko ielika storiju, lūgums nejautāt kapēc aizgāja no Butterfly. Nu lūk, te arī apliecinājums
blacke @ 27.02.2020 16:41
Es vakar tieši domāju, ka viņai noteikti daudzi to prasa, jo daudziem interesē. Man piemēram vienalga kāpēc, prieks, ka cilvēks no turienes prom un cenšas kaut ko darit sakarīgu ar savu dzīvi.
Vispār papētiju aiz gara laika, ka Elīna neseko vairs gandrīz nevienai dāmai, kas iepriekš bija viņai uz fotosesijām, tāds bērnudārzs.
Leora @ 27.02.2020 16:44Nu visi spekules visu laiku kamer kada no vinam neizstastis kas bija par lietu ?