Laine25 @ 07.02.2020 00:02
Tu nu gan visu pamani ?
Noteikti nonstopā Stalko ?
rizha_anna @ 06.02.2020 22:39Man patiik kaa Didra pedeja story dizhojas ar kuki muki recepti - ta itka ta butu vinas pashas.
"Es vinu saucu par kuki muki". (facepalm)
Didi_xcx @ 07.02.2020 18:25Dzive jums, gudrinieces, iesaku tureties pie teiciena- nedari citam to, ko negribi, lai dara tev. Jusu nodirsana parada, ka jums reali kaut kas no Didriņa skauž, ja ta nebutu- jums butu pilniba vienalga par vinu.
Kas vainas vasaras kleitai un kurpem Dubaija? Neesat jau nu smiekligas. Atradusas te modes damas, gan jau lielaka dala no jums ir vienkarsas meitenes dzinsos un dzemperi lielakoties, bet citas janodirs, kas gerbjas ka vinas grib.
Iesaku liet mazak zults, bet attistit sevi un pilnveidoties!:)
cupcake2 @ 07.02.2020 18:21Pēdējais posts. ? Viss apraksts ir diez gan drausmīgs, bet tomēr visvairāk "patika", ka ieliek divas bildes un aprakstā uzraksta "šī ir viena no mīļākajām". ? Kura???
Par outfitu.. Khmm. Katru reizi kā ieraugu to kleitu, nodomāju - nu, kā? Kā var uzvilkt šito Russian style 2005 kleitu? Vēl pie tam ar tādām sandelēm, kas arī apmēram pirms 10 gadiem bija topā.
Lindeberg @ 07.02.2020 19:24Es labāk staigāju džinsos un džemperī nekā tajā briesmīgajā kleitā. ?
blacke @ 07.02.2020 19:59Man vienmēr liekas tik smieklīgi, ka te uzrodas labās un pareizās, kas nodirš visas kuras te ir kaut ko uzrakstījušas, bet to cik tas sanāk ironiski pašas nemaz neredz, tu ienāc te, lai nodirstu tās, kas raksta šajā diskusijā, bet tu tādā veidā sanāc tieši tāda pati gan čuska, gan tā, kas lej žulti n shit, jo izdari tieši to pašu, anonīmi uzdirs,tikai ne Elīnai, bet tām, kas te raksta. Jūs tiešam to pašas nesaprotat? Ironiski
Foršu visām piektdienas vakaru
Lindeberg @ 07.02.2020 23:38Un diezvai kādam te interesē ko tu te puksti visu laiku. ?
madara108 @ 07.02.2020 23:44pag, pag, pag!!!
Es piekrītu, ka viens ir apspriest drēbes un to kvalitāti, BET... runājot par to, ka Elīna izturas, maigi sakot, pretīgi pret savām pircējām, tajā skaitā, klaji viņas aprunājot un nozākājot uz vietas “veikalā” , tad nu piedodiet! Te tiešām ir jāsaka par pašu Elīnu tā - ko sēsi , to pļausi vai arī viss nāk atpakaļ! Kā viņa pret klientēm, tā cilvēki pret viņu!!!! Te nav ko brīnīties, tie ir viņas augļi un attieksmes rezultāts.
Lindeberg @ 08.02.2020 00:59Aizej labāk nopērc kādu bodiju kurš ir pabijis viņas kājstarpē un beidz te pukstēt. ?