varbūt viņai tā josta ir orģinālā , kāda šeit minēja , ka šāda zīmola brendus LV nevar iegādāties , bet viņa taču viss kaut kur ceļo un iespējams ir nopirkusi orģinālo . ?PaulaMonro @ 05.02.2020 20:42Tad jau sanāk, ka LV meitenes neatšķir Guess no Gucci un pieņem, ka Elīna valkā Guess, jo redz tos G burtus ?
Kādus gadus atpakaļ arī pirku Guess, līdz sapratu, ka tās lietas ir pārcenotas un nav nekāds krutais zīmols, turklāt somām āda ātri vien sāka nākt nost... meh ?
Man ļoti nesimpatizē, ka Elīna valkā feikas zīmola lietas, kā tās jostiņas no GUCCI, tas ir "sliktais stils" un vienu oriģinālu GUCCI jostu viņai vjadzētu atļauties. Viņa tomēr tjipa darbojas modes biznesā ?
Secinājums gan viens, labāk tad staigāt ar oriģinālu Guess nevis fake GUCCI kā Elīna ?
Monika69 @ 05.02.2020 20:18
Teica meitene ? no tenku lapeles ???
varbūt viņai tā josta ir orģinālā , kāda šeit minēja , ka šāda zīmola brendus LV nevar iegādāties , bet viņa taču viss kaut kur ceļo un iespējams ir nopirkusi orģinālo . ?
Laine25 @ 05.02.2020 21:10
Vienkārši tas jau ir stulbi , tie visi Tavi jautājumi šeit .
Mēs neesam Elīna , mēs nezinām .
PaulaMonro @ 05.02.2020 21:36
Tā nav oriģināla josta, to tak uzreiz var atšķirt ???, tāpat kā visas tās GUCCI maikas vai kas nu tur bija par kostīmiem abiem ar Nauri, tie ir Fake ?
Ja arī pirka ārzemēs nevis no aļika vai savas poļu lapas, tad kādā salā uz ielas, tur bieži tādas lietas tirgo ?
Meitene kura apgalvoja par to guesa veikalu gan smagi sapinas melos ? protams visas skrien ar Elinas bildem uz guess veikalu meklet gucci jostas ???.
PaulaMonro @ 05.02.2020 22:18
Jā, tas izklausās aizdomīgi, ja nu vienīgi LV meitenes domā, ka tie G burti ir GUESS nevis GUCCI, jo Elīna strādāja GUESS, bet man patiešām negribētos ticēt, ka ir tik daudz neapķērīgu meiteņu, kurām tik ļoti misējas un viņas ar visām kleitām skrien uz GUESS veikalu ????
Chuskumidzenis @ 06.02.2020 13:34Drausmas, lasu šo visu un esmu šokā! Mīļās dāmas, ne velti sievietes saukā par čūskām! Tāda sajūta, ka visas Latvijas bābenes salasījušās vienā grupā un tik “dirš” par vienu cilvēku. Tak labāk pašas pakustinat savas pakaļas un smadzenes, un izveidojat savu biznesu! Neesmu Elīnas fane, bet tas tak ir briesmīgi, ka jūs “sievietes” sēžat te caurām dienām un apmelnojat cilvēku.
pasaciņa @ 06.02.2020 14:44Man tā gorīšanās pēdējos video šķiet tik stulba. Tāda paštīksmināšanās
pasaciņa @ 06.02.2020 14:44Man tā gorīšanās pēdējos video šķiet tik stulba. Tāda paštīksmināšanās