Queen4u @ 30.01.2020 17:27Arī es nesaprotu, kāda velna pēc suņus jāņem līdzi uz veikalu.
Un jā, cik gan ,,Forši,, ielikt maizi veikala ratiņos kur iepriekš sēdējis suns ar savu dibenu. ????
Kiskismau @ 30.01.2020 17:58Fitty
khem... Kad ej veikalā esi pamanījusi zīmi kur norādīts ar dzīvniekiem ieie aizliegta.... Vot besī šitie saimnieki kas nevar savu kvekšķi atstāt mājās. Nesaprot ka tas ir nehigēniski un pretīgi. Suns met spalvu. Noej garām bulciņu stendam un suns nobirdina visas bulciņas ar splavu... Vai tie kas liek ratos... es negribu likt savu pārtiku ratos kur iepriekš bija suņa pakaļa.
Vienreiz veikalā redzēju kur sievietei bija suns ratos viņa tur ielika paciņu ar cepumiem. Suns sāka to paciņu laizīt un grauzt. Viņa to paciņu nolika atpakaļ plauktā un paņēma citu un nolika kur suns netiek klāt.... Tad jau es arī paņemšu no laukiem aitu līdzi. Būs forši?
Un bērns nav tas pats kas suns... salīdzināji vienu kas osta un laiza cietiem pakaļas un cilvēku(protams normāļu higēnisku cilvēku)...
un aiztieku savu mīluli, kurš to vien dara kā osta citu pakaļas
Par cepumu paciņu, tas ir vispār cits stāsts ??♀️
Queen4u @ 30.01.2020 18:41Blanche, ļoti daudz reižu lielveikalos esmu redzējusi ka cilvēki tā dara. ;)
ķīniešu jaunais gads , tādēļ neizsūtavenden @ 29.01.2020 22:26Queen4u man darba kolēģe teica ka 2 nedēļas jau pasūtījums stāvot gaisā no aļika - saprotams ka dēļ vīrusa neizsūta iespējams , kas to , lai zin , bet domāju , ka ja cilvēks , kam ir šis vīrus tur apščauda un apčamda ar savām netīrajām rokām ir reāla iespēja , ka tas vīrusiņš var nonākt līdz mums . p.s. neesmu studējusi ,kā šis vīrus pārvietojās , gudri spriedelēju ?????????
PaulaMonro @ 30.01.2020 20:38Ne velti LV uzskata par nedraudzīgu suņiem.
Fitty @ 30.01.2020 21:18
Vai ne ? visas pilnīgi uzsprāga ?
Itālijā pat lielveikalos ir atļauts ar suņiem staigāt pie pavadiņas. ?
Tagad jau prieks redzēt daudzas ēstuves, kur drīkst iet ar savu četrkājaino draugu :)
Tāpat nekad un nekur nebūs viss sterils, pēc katra apgramstītā roktura ir jānomazgā rokas ?