Mikrii @ 29.01.2020 23:38Ja jau tu tik ļoti nesaproti kāpēc mēs šeit diskutējam par ko vien vēlamies, tad kur problēma tev iziet no šīs diskusijas? Tas ir nožēlojami taisīt profilu, lai šeit ienāktu un iemestu savas 5 kapeikas cik nepareizi te diskutē un raksta komentārus.
Temati ir dažādi. Šī ir diskusija par un ap šo konkrēto tēmu. Ja kaut kas nepatīk, tad nenāc te, nelasi un nekomentē.? Ej uzslavē viņas drēbes viņas instagram, nosūti privātu ziņu vai vēl labāk, aizved medus kūku uz veikalu!
Maddie227 @ 30.01.2020 11:31Un cik tad tajā veikalā tās kleitas maksā?
Bellatresa @ 30.01.2020 13:48Veikalos ir tāpat. Padomājiet, cik cilvēki mēra izliktās drēbes un man ir gadījies paņemt sasvīdušu apģērbu , tāpat sasmērētu ar tonālo, lūpu krāsu utt. Protams, ka tādu nolieku atpakaļ un ņemu tīru. Reti veikalā atradīsiet apģērbu (vienīgi no noliktavas) , kas nav citu mērīts un aiztikts.
Piekrītu, ka suņu spalvām nevajadzētu būt līdz ar pasūtīto preci. Es vispār nesaprotu, kādēļ suņiem pa veikalu jādzīvo un jāstaigā. Neesmu nevienā veikalā redzējusi suņus vai kaķus staigājam...Tas ir ?
Pormifē @ 30.01.2020 14:06Man kā pircējam nav pieņemami, ka dzīvnieki staigā pa veikalu, kur nu vēl, ja spalvas ir pie apģērba klāt, mazums ja nu ir alerģija pret spalvām? Viņam jau ir pofig, tie nabaga suņi jau viņām ir kā aksesuārs. Zinu tikai vienu, laiku atpakļ vēl bija doma, ka varētu kaut ko sūtīt, bet pēc šīs diskusijas un cilvēku atsauksmēm - nekad netērēšu naudu tām lupatām, jau vien tāpēc dēļ attieksmes pret klientiem, un pašu preci...
Fitty @ 30.01.2020 15:51Man nav iebildumi pret dzīvniekiem veikala, viņi piedod foršu atmosfēru.
Tāpat spalvas var gadīties pieķerties arī no klienta, kuram mājās ir suns.
Drēbes tāpat ir jāiztīra pirms pirmo reizi velc mugurā.
Protams, ja saņemtu paciņu un tur cilvēks pat nav pacenties patīrīt nost acīm redzamas spalvas, tās ir savādāk. Bet ja kkur pieķērusies, nav jau nekas traks.
Es arī eju ar savu suni pārtikas veikalā ! Kas tur tāds ? Viņš neatstāj aiz sevis nekādas pēdas, atšķirībā no daža laba neaudzināta bērna.
Fitty @ 30.01.2020 15:51Man nav iebildumi pret dzīvniekiem veikala, viņi piedod foršu atmosfēru.
Tāpat spalvas var gadīties pieķerties arī no klienta, kuram mājās ir suns.
Drēbes tāpat ir jāiztīra pirms pirmo reizi velc mugurā.
Protams, ja saņemtu paciņu un tur cilvēks pat nav pacenties patīrīt nost acīm redzamas spalvas, tās ir savādāk. Bet ja kkur pieķērusies, nav jau nekas traks.
Es arī eju ar savu suni pārtikas veikalā ! Kas tur tāds ? Viņš neatstāj aiz sevis nekādas pēdas, atšķirībā no daža laba neaudzināta bērna.