Omniva55 @ 26.08.2025 10:27Didra savās dejās izskatās kā mans toddler kad grib izrādīties lol es tā sasmējos
KatyB @ 26.08.2025 12:21
Tas teikums “man tek siekalas no sevis” pilnībā parāda viņas narcistisko dabu, izklausās vienkārši pretīgi. Viņas ķermenis izkatās kā 14 gadīgs puišelis nebūtu tas mega melones nu tiešām puika kas puika, vēl tās pundurveida kājas
aizmirsi kupri un lielo galvu🤣🤣siekalas viņai no sevis tek🤣🤣lai paskatās medijos komentārus par sevi, neviena pozitīva komentāra, oj, aizmirsu, visiem skauž viņas "skaistums"KatyB @ 26.08.2025 12:21
Tas teikums “man tek siekalas no sevis” pilnībā parāda viņas narcistisko dabu, izklausās vienkārši pretīgi. Viņas ķermenis izkatās kā 14 gadīgs puišelis nebūtu tas mega melones nu tiešām puika kas puika, vēl tās pundurveida kājas
L.. @ 26.08.2025 14:34"Strādāt gudrāk, nevis vairāk" - Didra ir paskatījusies atskaitēs, ko pie viņas vairāk pērk, un to taisās sabildēt. Man ir jautājums - ja preci jau pērk, kāda velna pēc tu viņu pārbildē? Kā tas ir "strādāt gudrāk, nevis vairāk", "loģiski" vai "smart thinking"?