GlorijaGrevcova @ 22.01.2026 13:37Nu vispār jau tai Annai pēc Didras teiktā arī atsūca taukus, 3 operācijas vienā - pupi, vēdera plastika un tauku atsūkšana. Te nu mana ticība tam, ka Annai nekas nebija labojams ar sportu, ir zudusi. Vismaz tauki jau nu bij nodzenami.
Otiiilija @ 22.01.2026 13:34Apskatījos cenas, un priekš Turcijas tas ir vienkārši dārgi. Kāpēc vispār jābrauc uz trešo valsti, jāpērk biļetes, viesnīcas, jāpārcieš lidojumi un jāriskē ar veselību, ja par to pašu cenu visu var uztaisīt tepat Latvijā, ar daudz labāku kvalitāti un drošību. Par kādu high level servisu vispār ir runa. Ikviens, kas kaut reizi bijis Turcijā, zina, kā tur māk skaisti runāt un pārdot pasaciņas. Tur viss ir uz mārketingu, nevis uz reālu atbildību. Tās nav nekādas luksusa klīnikas, bieži nav normālas pēcoperācijas aprūpes, sanitārija klibo, nekādu ledus, nekādu masāžu, nekādu segu, nekādas individuālas pieejas. Un vēl stāsta, ka vienā reizē var droši uztaisīt četras operācijas. Tas nav normāli, tas ir risks uz risku. Didrike vienkārši melo bez apstājas, pati jaucas savos stāstos un cer, ka visi noticēs.
pilnīgi piekrītu, mums ir super plastiskie ķirurgi. Kad pamodos pēc operācijas, ar mani runāja latviski, apčubināja, ne tā kā didrai kautkādi krievu tulki. Dakteris pat jokoja ar mani.Biju slimnīcā, bet jutos kā mājās.Ēdiens garšīgs, draudzenes apciemoja. Un nebija jādomā, ka tikšu mājās . ne tā kā tām muļķēm vēl bija uz mājām jālido.Ne velti Latvijā arī ir medicīniskais tūrisms attīstīts, brauc uz Latviju nopietni cilvēki, ne tādas salašņas kā didra.Didru tiešām varētu tiesā iesūdzēt , lai maksā,būs mēdijiem ko rakstīt.Rora @ 22.01.2026 15:10Ļoti, ļoti reti kaut ko komentēju par personālijām, bet šī sieviete, vārdā Elīna Didrihsone, ir pārkāpusi jebkuras robežas ar saviem pēdējiem video - kā var tādu tuftu runāt, ka Latvijā neizturas tik labi? Nopietni? Man ir bijušas trīs plastikas, pie tam - divās dažādās Latvijas klīnikās. Attieksme bija uz miljonu! Turklāt Didrihsone tik piesauc to daudzstāvu ēku un skaistās palātas, protams, tas ir ļoti svarīgi, bet operācijas rezultātam - mazsvarīgi. Jo tad, kad cilvēks iziet no tās skaistās ēkas, viņam paliek tikai rezultāts. Un Latvijā ir ļoti, ļoti prasmīgi ķirurgi! Viņu par šito netīro, publisko muti plastikas ķirurgiem - šeit, vajadzētu tiesā iesūdzēt.
P.S. Turklāt abas nebūt nemaz tik lēti nav samaksājušas, plus triekušās pie turkiem. Varu saderēt, ka Didrihsones jaunais deguns būs precīzi kā citām pārdesmit tūkstošu sievietēm - tādi "ar izliekumu" tagad esot modē. Tik nelaime, ka tā mode mainās.