Butterfly clothing

Reitings 302
Reģ: 07.11.2013
Sveikas! Vai kāda iepērkas pie Elīnas Didrihsones? Kāda kvalitāte drēbēm un esmu dzirdējusi, ka ļoti liels uzcenojums.
19.12.2018 11:13 |

Reitings 632
Reģ: 13.02.2024
Man nav saprotams, kāpēc tur netiek doti normāli pretsāpju medikamenti. Ja abas gaudo par sāpēm. Tās kaut kādas padomjlaika tradīcijas, vai kā?
Ibumetīni un tamlīdzīgi sūdi nav domāti pēc operācijām, jo efektivitāte ir nulle. Parasti ir normāla stipruma pretsāpju medikamenti, protams recepšu un uz narkotisku vielu bāzes, taču īslaicīgi un ja nav jāzīda bērns, jāvada auto utt, kāda problēma tos izrakstīt vai iešpricēt?
Lūdzu, tās, kas ir veikušas līdzīgas operācijas, apgaismojiet mani. Man nav tādas pieredzes, man ir pieredze ar 8.zobu operāciju Latvijā, pēc kuras lietoju spēcīgu pretsāju medikamentu, un ne minūti nejutu sāpes dzīšanas procesā. Pēc deguna, pupu un vēdera plastikas tādi nepienākas vai tikai Turcijā nepienākas?
18.01.2026 11:48 |

Reitings 231
Reģ: 14.02.2022
GlorijaGrevcova @ 18.01.2026 11:48
Man nav saprotams, kāpēc tur netiek doti normāli pretsāpju medikamenti. Ja abas gaudo par sāpēm. Tās kaut kādas padomjlaika tradīcijas, vai kā?
Ibumetīni un tamlīdzīgi sūdi nav domāti pēc operācijām, jo efektivitāte ir nulle. Parasti ir normāla stipruma pretsāpju medikamenti, protams recepšu un uz narkotisku vielu bāzes, taču īslaicīgi un ja nav jāzīda bērns, jāvada auto utt, kāda problēma tos izrakstīt vai iešpricēt?
Lūdzu, tās, kas ir veikušas līdzīgas operācijas, apgaismojiet mani. Man nav tādas pieredzes, man ir pieredze ar 8.zobu operāciju Latvijā, pēc kuras lietoju spēcīgu pretsāju medikamentu, un ne minūti nejutu sāpes dzīšanas procesā. Pēc deguna, pupu un vēdera plastikas tādi nepienākas vai tikai Turcijā nepienākas?

Es tieši domāju par to pašu. Vai tad tādām sāpēm ir jābūt? Man liktos, ka nevajadzētu just sāpes (tik lielas), ja 21.gs. ir iespēja iedot medikamenths. Bet neesmu pati neko tādu taisījusi, nevaru komentēt
18.01.2026 11:51 |

Reitings 186
Reģ: 23.04.2025
engelens @ 18.01.2026 11:47
Nuris nevar vienreiz Didru izvālēt, lai viņa atslābst... normāli un adekvāti uzvedās pēc operācijas... man pašai bijušas vairākas operācijas (ne plastika), tai skaitā deguns! Kāda sporta zāle 4 dienā pēc operācijas... tak atslābsti, staigā svaigā gaisā, ja gribas... ko tu tai zālē darīsi? Iesi pa skrejceļu? Presi, stiepšanos ar tādu degunu tāpat nevar... tak iemācies nedēļu vismaz off paņemt un tad močī jaudīgi savā stilā! Par Annu nerunāšu, viņa tagad knapi staigā, saprotu LV tu esi izlaista mājās, savā vidē un ir atveseļošanās process... kā var uz kaut ko tādu parakstīties Turcijā??
Ta ka Didra iet uz zāli tur varētu iet ari ja nav kāju jo vina tur neko nedara tikai sēž telefonā. Bieži viņu redzu GYM, viņa tur vnk atnāk uzmet kupri un sēž telefona - viss. Tip uz skrejceliņa bet vina stāv uz tā malām un druka tik kko kamēr tas iet. Ja gribās to cirku redzēt welcome GYM Ulbrokas ielā
18.01.2026 12:03 |

Reitings 37003
Reģ: 21.10.2022
engelens @ 18.01.2026 11:47
Nuris nevar vienreiz Didru izvālēt, lai viņa atslābst... normāli un adekvāti uzvedās pēc operācijas... man pašai bijušas vairākas operācijas (ne plastika), tai skaitā deguns! Kāda sporta zāle 4 dienā pēc operācijas... tak atslābsti, staigā svaigā gaisā, ja gribas... ko tu tai zālē darīsi? Iesi pa skrejceļu? Presi, stiepšanos ar tādu degunu tāpat nevar... tak iemācies nedēļu vismaz off paņemt un tad močī jaudīgi savā stilā! Par Annu nerunāšu, viņa tagad knapi staigā, saprotu LV tu esi izlaista mājās, savā vidē un ir atveseļošanās process... kā var uz kaut ko tādu parakstīties Turcijā??

piedevām pidrai ir sākusies paaugstināta temp. , pakakāt nevarot jau 4to dienu , bet desos uz sporta zāli 😨🧐 sektantu izklaidītes sit augstu vilni 🙃 nelabais par velti NEKO nedod - atmaksājiet / atstrādājiet / ciešiet / mokaties ✅
18.01.2026 12:04 |

Reitings 20
Reģ: 02.01.2024

Degunam vispār nevajadzetu īpaši sāpet, Didra kaut ko dikti tēlo. Bet nu infekcijas risks Turcijā gan ir ļoti augsts. No tā vien var daudz problēmas dabūt.
Vēders un krūtis gan skaitās pie ļoti sāpīgajām op un vēl kopā… pat nevaru iedomāties, kas Annai tur varētu palīdzēt pret sāpēm. Kas par viņu rūpēsies, kad viņu izrakstīs? Neticu, ka “draudzene” dikti stutēs.
18.01.2026 12:06 |

10 gadi
Reitings 2466
Reģ: 11.04.2010
Kā var cilvēks būt tik stulbs? Elīna tak it kā bija sarunājusi operācijas datumu, pirms brauca uz Turciju, tātad noteikti turkiem jau bija ieplānots, kurš operēs. Elīna atlido, "klīnikas īpašnieks" aizved viņu vakariņās un mēģina apgalvot, ka viņas sejai neskarsies klāt, ja vien viņam neizdosies dabūt pašu labāko ķirurgu. Jau nākamajā dienā viņš maģiski atrod Pašu Labāko Ķirugu, un didrai sirds mierīga. What the fuck? Viņai pašai šis viss liekas ticami un normāli?
18.01.2026 13:41 |

Reitings 186
Reģ: 23.04.2025
“Tad kad redzi ja citam ir sliktāk, tad pašam ir vieglāk” Didra ir tik forša draudzene, nevarot sagaidīt Annu .
18.01.2026 14:29 |

10 gadi
Reitings 1371
Reģ: 22.10.2009
nu tur vina nemak pareizi izteikties...bet nu ta ir,kad ir ko nonemties ar citu kautko,tad domas noversas no sapem...jo nakti kad miers visiem sap vairak neka diena,kad kautko dara
18.01.2026 15:18 |

Reitings 5
Reģ: 18.01.2026

Speciāli piereģistrējos beidzot, lai iemestu savas piecas kapeikas 😅
Man ir bijusi krūšu operācija 5 gadus atpakaļ un atceros, ka pirmo dienu bija reāli grūti un sāpīgi, bet sadeva normālas atsāpinošās zāles, kas ļoooti palīdzēja un 2. dienā vispār jau nebija nekādas mirstamās sajūtas vairs. Protams, sāpēja. Bet nu ne tā, ka būtu jāģībst un jamokās.
Kā arī, pagaišgad man bija akūta aklās zarnas operācija, kuras laikā konstatēts, ka vēdera dobums viss ir iekaisis, no ginekoloģijas nodaļas pasauca ārstus, kas vienkārši atgrieza vēderu vaļā un sašuva olnīcā pārsprāgušu cistu. Un pat tad!!! Nebija tik traki. Nē nu, bija traki. Bet tās zāles (nezinu, ko viņi tur laiž) palīdzēja 10/10. Kaut ko tādu tikai ar ibumetinu izdzīvot nu wow, tā ir kaut kāda īpaša sevis spīdzināšana.
Bet itkā jau loģiski liekas, ka pēc operācijas dabūsi arī nepieciešamos medikamentus un aprūpi. Bet laikam ne Turcijā
18.01.2026 15:24 |

10 gadi
Reitings 1371
Reģ: 22.10.2009
nu vel jau ari katram cilvekam ir savs sapju slieksnis..viens var sazin ko izturet,cits mirst nost pie mazakam sapem
18.01.2026 15:35 |

Reitings 12912
Reģ: 24.07.2023
Nu Anna jau shoping centrā,esot sagurusi, gaida kad didriķi iepirksies,vot draugi
😓😰😰Kad Anna sapratīs, cik lieli liekuļi , meļi ir Didrihsoni.
18.01.2026 15:48 |

Patīk
Reitings 61758
Reģ: 12.10.2022
Pīķene @ 16.01.2026 23:16
Man patiesībā ir mazliet žēl Elīnu. Tā tīri cilvēcīgi, attejot no viņas biznesa un visa pārējā. Tas cilvēks sevi nemīl. Ne kripatiņu, ne milimetru, neko no sevis, savas būtības, ķermeņa kurā dzimusi. Nekā no tā. Es neesmu pret uzlabojumiem, ja ir kāda asimetrija vai tik tiešām ir kādi kompleksi, kas traucē pilnvērtīgi dzīvot. Bet šādi visu ķermeni izmīcīt no jauna. Un tas viss vairāku gadu garumā. Un mazliet arī kauna traips Naurim un tuvākajai ģimenei. Ka nav spējuši nekad viņai likt pašai saredzēt, ka ir skaista bez visa tā, kas viņai ir tagad. Cilvēks aizpilda tukšumu sevī, kas nav aizpildāms ar nevienu manipulāciju. Un kam tagad tās lūpas, ja tika taisītas lielā deguna dēļ? Ņems to visu ārā?
Elīna aizbrauc uztaisīt degunu un diskusija ir dzīvāka par dzīvu. :D Nepilnas nedēļas laikā vairāk pierakstīts nekā pēdējā gada vai pusgada griezumā.
Piekrītu tam, ka Elīna sevi nemīl, bet vai deguna korekcija liks sevi iemīlēt? Viņa jau gadiem mēģina dzīties pēc kaut kā, bet tāpat nekad nav labi. Ja nepieņems sevi un nemīlēs iekšēji nevis ārēji, var taisīt cik operācijas grib, tāpat sev nepatiks.
Arī es neesmu pret uzlabojumiem, bet ja tiešām ir nepieciešams un palīdz celt pašvērtējumu sev. Elīna, izskatās, to dara citiem nevis sev. Skatījumi, reitingi, citu cilvēku komentāri. Nožēlojama dzīve.
18.01.2026 15:56 |

10 gadi
Reitings 18754
Reģ: 21.03.2014
Pēc operācijas drudzis un temperatūra, jūtas slikti, bet tikai lēkā apkārt.
Un vēl nesapratu, ja viņas ir klīnikā.tad nafig didra pati uz aptieku brauc pēc zālēm. Kaut kas dīvains.
Brt nu ko tu stulbam padarīsi. Sapratīgāsabiedribas daļa šausmināsies, tupā skries pirkt biļetes un lidos uz turciju operēties, jo tur viss tiiik foršiņi!
18.01.2026 16:13 |

Reitings 11
Reģ: 05.09.2023
Ārstam kurš man LV taisīja abdominoplastiku (vēdera plastiku), smejoties jautāju vai pie vienas narkozes varam uztaisīt arī krūtis. Ārsts manu joku nesaprata un atbildēja, ka te nav Turcija un viņš kategoriski bija pret operāciju apvienošanu.
Kā arī viņš man neieteica vienlaicīgi veikt tauku atsūkšanu (liposakciju), jo abas reizē organismam var būt pārāk traki to pārciest un var sākties komplikācijas.
Pēc plastiskām operācijas Latvijā izraksta kodeīna vai opiāta pretsāpju zāles. Ibumetin ir ņirgāšanās par cilvēku pēc operācijām.
Sporta zāli nedrīkst apmeklēt pēc rinoplastikas vismaz 2 nedēļas kā min.
Ja tā ir taisnība par temperatūras celšanos, tad tas nozīmē ka sācies iekaisuma process.
Anniņai toč nevajadzētu pēc operācijas vazāties pa šopinga centriem...
18.01.2026 16:14 |

Reitings 16394
Reģ: 27.02.2022
Anīle līne @ 18.01.2026 09:06

Gan jau ir vēl gana daudz lētticīgas aitiņas, kurām joprojām Elīna šķiet uh-ah. Elīna pati teica, ka pēdejā pasākumā ļoti maz dalībnieces no Rīgas, visas braukušanas no reģioniem. Neizglītotas sievietes no reģioniem ir Elīnas mērķauditorija, ko pat varēja izlasīt rebrendinga prezentācijās.
itkā tikai Rīgā dzīvo izglītoti cilvēki un ar labu karjeru......
18.01.2026 16:55 |

Reitings 777
Reģ: 18.03.2023
Luna Com 2000 @ 18.01.2026 14:29
“Tad kad redzi ja citam ir sliktāk, tad pašam ir vieglāk” Didra ir tik forša draudzene, nevarot sagaidīt Annu .

Šis ir vnk bomba. Kristietība 🙏🏻😀
18.01.2026 17:15 |

Reitings 1682
Reģ: 17.06.2024
Pats krutākais Turcijas zobuārsts speciāli savā brīvdienā paņēma Nauri. Kā vņam smiekli nenāk šo sakot? 😁 viņš domā, ka nav labi saplombēts, tāpēc sprūst ēdiens? Zeme atveries 😁😁😁 vēlreiz - zobu diegs 😁
18.01.2026 17:21 |

Reitings 19329
Reģ: 21.09.2023
Čiksīte @ 18.01.2026 15:24

Speciāli piereģistrējos beidzot, lai iemestu savas piecas kapeikas ?
Man ir bijusi krūšu operācija 5 gadus atpakaļ un atceros, ka pirmo dienu bija reāli grūti un sāpīgi, bet sadeva normālas atsāpinošās zāles, kas ļoooti palīdzēja un 2. dienā vispār jau nebija nekādas mirstamās sajūtas vairs. Protams, sāpēja. Bet nu ne tā, ka būtu jāģībst un jamokās.
Kā arī, pagaišgad man bija akūta aklās zarnas operācija, kuras laikā konstatēts, ka vēdera dobums viss ir iekaisis, no ginekoloģijas nodaļas pasauca ārstus, kas vienkārši atgrieza vēderu vaļā un sašuva olnīcā pārsprāgušu cistu. Un pat tad!!! Nebija tik traki. Nē nu, bija traki. Bet tās zāles (nezinu, ko viņi tur laiž) palīdzēja 10/10. Kaut ko tādu tikai ar ibumetinu izdzīvot nu wow, tā ir kaut kāda īpaša sevis spīdzināšana.
Bet itkā jau loģiski liekas, ka pēc operācijas dabūsi arī nepieciešamos medikamentus un aprūpi. Bet laikam ne Turcijā
Par īpašiem pretsāpju medikamentiem gaida īpašu pacienta piemaksu varbūt, zinot kādi blēži ir turki. Šīs dāmas nolēmušas izdzīvot ar ibumetīnu. Nu, lai veicas! Vispār traģikomisks šis viss.
18.01.2026 17:24 |

Reitings 1516
Reģ: 12.10.2023
Riebjas tā Elīnas tēlošana .. pēdējais video rullītis telegramā no mašīnas - tēlo kaut kādu cietēju. Annai bija 10x smagāk un nenāk ara tāda čīkstēsana kaa no Elīnas .. atkal uzmanibas trukums, jau vairs nezina kā izrādīties
18.01.2026 17:26 |

Reitings 6843
Reģ: 05.02.2022
Kruella @ 18.01.2026 16:14
Ārstam kurš man LV taisīja abdominoplastiku (vēdera plastiku), smejoties jautāju vai pie vienas narkozes varam uztaisīt arī krūtis. Ārsts manu joku nesaprata un atbildēja, ka te nav Turcija un viņš kategoriski bija pret operāciju apvienošanu.
Kā arī viņš man neieteica vienlaicīgi veikt tauku atsūkšanu (liposakciju), jo abas reizē organismam var būt pārāk traki to pārciest un var sākties komplikācijas.
Pēc plastiskām operācijas Latvijā izraksta kodeīna vai opiāta pretsāpju zāles. Ibumetin ir ņirgāšanās par cilvēku pēc operācijām.
Sporta zāli nedrīkst apmeklēt pēc rinoplastikas vismaz 2 nedēļas kā min.
Ja tā ir taisnība par temperatūras celšanos, tad tas nozīmē ka sācies iekaisuma process.
Anniņai toč nevajadzētu pēc operācijas vazāties pa šopinga centriem...

Gobzems jau salicis negatīvās atsauksmes par šo klīniku.., es nekad, nekad nebrauktu operaret kko Turcijà, bet pēc Didras pieredzes vispār nebrauktu uz to klīniku… nu riktīga antireklāma 😁
18.01.2026 18:07 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits