TeaPot @ 13.03.2021 09:58Elīna: "nEsaProTU kāPēC MAn slĀPSt ?"
also Elīna *izdzer 15l kafijas dienā*
Bet, ja nopietni, tad nakts slāpes tiešām ir raksturīgas CD, lai aiziet asins analīzes uztaisa un īpaši glikozes līmeni paskatās. Arī tieviem cilvēkiem ir diabēts.
lai jau pelna bet nafig muldēt ka nekad naudu neprasa 😀 svētā aita 😀Laylla @ 12.03.2021 21:25Viņa tak teica ka pa velti to dara ne?
ui, kas tik par mītiem sabiedrībā nav dzirdēti :D ļoti ceru, ka te neviena tā nedomā, bet just in case pierakstījuteja2525 @ 13.03.2021 11:02
Wtf. Kas tas par uzkatu, ka tikai resniem cilvēkiem ir diabēts?
nu tas, ka naktīs reizēm gribas dzert, nenozīmē uzreiz, ka diabēts, protams 😂 BET tas var būt viens no simptomiem! Protams, ne vienīgais, bet šajos laikos, kad asinis analīzes nemaksā gandrīz neko un glikozes līmeni noteikt ir viegli un ātri, drošības pēc pārbaudīt noteikti var un vajag. Mēs jau nezinām, cik daudz Elīna pasaka vai nepasaka savos storijos.Lindaperla @ 13.03.2021 11:02lai jau pelna bet nafig muldēt ka nekad naudu neprasa ? svētā aita ?
Es tik nesaprotu kāds slāpēm sakars ar diabētu? Man arī pa reizei naktīs slāpst un nav nekāds diabēts.
ņemot vērā, kādi ir viņas ēšanas paradumi, šis ir pat vēl ticamāk 😂Dola @ 13.03.2021 11:42Var but tās slāpes ir no paaugstināta kuņģa sulas,atviļņi utt. Kafija tieši var paaugstināt to. Man vismaz tā bija, dzēru daudz udeni dienā un slāpa tā pat ?. Bet ārsts arī uzreiz uz glikozes analīzēm nosūtīja.
protams, ka smērējas. Baltajām biksēm gan jau iekša brūna, tas pats ar citām drēbēm uz augumamollia @ 13.03.2021 11:48Man vairak interesē tas vai drēbes, kurās viņa fočējas nesmērējas no tā fake iedeguma kārtas? Tas diezgan labi izskaidro, ka klientiem ir sutītas netīras drēbes.