Yustin @ 05.03.2021 18:04Elīnai Nauris labas pusdienas atstāja! ???
Lindaperla @ 05.03.2021 18:32Man būtu kauns ko tādu rādīt
Lindaperla @ 05.03.2021 18:32Man būtu kauns ko tādu rādīt
ko??teja2525 @ 05.03.2021 19:21
Taisnībā kad viņš viņai ieteica ko apēd to izvemt ārā?
Lindaperla @ 05.03.2021 19:23ko??
laukos cūkai ome parasti atsvieda atliekasvivii @ 05.03.2021 20:56Fuuuu! Tikko redzēju to story par ēdienu, cik gan nožēlojami tas ir! Es saprastu, ja viņš viņai būtu vēl normāli paņēmis ēst, mazāku porciju, bet nu šitā...
teja2525 @ 05.03.2021 20:00
Nu vispār runā jau ka Elīna ievēro tādu paražu jau ļoti sen, kā iepazinās ar savu dārgo dieva dāvanu.
Ķipa,Naurisir ieteicis ēst 2xd
No rīta, ko vēlas un lielu porciju un tad dienas gaitā vai vakarā 2.x ēst .
Taču visus starplaikos ko ēd citu - vemt ārā.
Mīļā ēst jau tu vari jebko, tad tikai ir jāvemj ārā apēstais. Tas jau ļoti sen tika pieminēts arī šeit grupā un apkārt. Noteikti vairāk zin Kalendy, tikai viņa vispār nerunā, cik nu Monta ir kaut ko palaidusi ejot uz procedūrām meistariem..
Kāda zin vairāk? ??
Es tikai prasu.
Jo viņa arī viņam attaisnojās mērot vidukli, jo viņš esot teicis kad xs izmērs ir bomba, tāpat kaa ar to copi,nevar nēsāt.
to arî viena tante teica 😀Bellatresa @ 05.03.2021 21:09
Nu jau atkal sākas viena tante teica un tā tās baumas rodas. Elīnai jau kopš bērnības ir milzīgi kompleksi, lai gan mamma viņai šuva drēbes, kā nevienai un saukusi par princesi , tāpat kā tagad. Jau pirms Naura viņa iedzīvojās anoreksijā. Pati stāstīja, kā sev kādreiz rīvēja burkānus un no tā pārtika. Arī slimnīcā reiz nonāca, jo noģība un dabūja pagulēt pie sistēmas. Šobrīd viņa ir ļoti atguvusies. Ir sievišķīgas formas. Dēļ badošanās arī krūtis palika kā dēlis. Visu nevar gribēt. Tagad ir nauda, var sevi uzlabot, kā vien gribas. Viņa ir teikusi, ka Naurim sākumā nepatika, ka viņa neēd normāli un knakstas no viņa ēdiena. Tas bija sen atpakaļ. Tagad jau noteikti ir pieradis. Es domāju, ka viņi ir diezgan vienkārši, pat prasti ikdienā uz ēdiena vizuālo izskatu, tas redzams, kad gatavo. Tāpēc, viņiem tas ir normāli tā atstāt ēdienu, pilnīgi bez zemteksta. Manuprāt, Elīnas ēšanu un slimīgo attieksmi pret izskatu izmainīs bērns.
+++ 😂Laylla @ 05.03.2021 21:21Bērns? Pēc bērna raudās par savu figûru un par to kāds puncis šai :D bērnu nevajag tai slimajai family