Es arī tālu neesmu skaistule, bet man draugs saka, ka mīl mani tādu, kāda esmu ar visām nepilnībām. Un necenšas kaut ko manī izmainīt, lai arī varbūt krūtis nav foršas, lūpas nav foršas, deguns nav foršs un zobi nav forši. Bet priekš viņa esmu pati labākā tāda, kāda esmu.
cupcake2 @ 04.03.2021 10:15Grenarda
Tev tiešām draugs tā saka un tu ar to lepojies? :D Nez kāpēc manā uztverē tas nav nekāds kompliments. Manuprāt, mīlošam draugam ir jāsaka, ka tu viņam esi skaistākā, nevis bez maz "nu, jā, neesi tu baigā skaistule, bet es tevi tāpat mīlu". Tas tā, tikai mana piebilde. Varbūt konkrēti tā, kā tu aprakstīji, viņš nesaka.
-
Par to Elīnas piebildi, ka "Nauris piedāvāja izslīpēt".. Reāli paliek Elīnas žēl. Tām, kas saka - kas viņa pati nespēj pieņemt lēmumus. Visi nav tik stipri un pašpārliecināti par sevi kā jūs. Ir tādas meitenes kā Elīna, kas ir neprātīgi samīlējušās un darīs visu, ko vīrietis liek, lai tikai viņš neaizietu.
AgnetAa @ 04.03.2021 10:09Skatos Elīnas storijus, nesaprotu ko viņa visu laiku dramatizē par to, ka nepatīk kavēt darbu ? nē, nu, es arī ierodos darbā laicīgi, bet viņa strādā veikalā, tiešām, ja nokavē 15-20min uzreiz tāda traģēdija? Nepaspēs uzfilmēt storijus? ?
un viņa visu laiku uztver, ka viņai ir stresains darbs..,, man šķiet, ka viņai īsti nav ne jausmas kas kr stresains darbs 😀Sabinchiks @ 04.03.2021 10:24
Es arī par to brīnos ? pie tam viñai taču tur darbinieces ir, un klientus tā īsti arī nemaz nevar pieñemt. Ko tur var nokavēt? ??
kad būs pilnā versija, nezina kāds?Andzela123 @ 04.03.2021 07:17
https://www.youtube.com/watch?v=t-Iut8rMdBA Šaubos ka Kivičš melotu, ņemot vērā ka viņš tik ļoti aizstāvēja viņu.
starp iepriekšējā viesa pilno interviju un tīzeri pagāja 2 dienas, gan jau šoreiz līdzīgi. Pat žēl, ka Didra neieradās, Neida murmulēšanā paklausīties neiespējami 😂AnnijaB @ 04.03.2021 11:20kad būs pilnā versija, nezina kāds?
Alegorija @ 04.03.2021 11:33Tā Anastasija ir tipiska taureņa modele ar ''perfekto'' vizuālo tēlu, brūnu ādu un visticamāk izskatās vecāka par saviem patiesajiem gadiem.
Es galīgi neizprotu to mūsdienu slāvisko stiliņu sabiedrībā. Pa brīvdienām biju Jūrmalā, pilns ar dāmām velūra sporta tērpos, botiņās ar lielu pūkainu bumbuli, pufīgās jaciņās un ar tik pat pufīgām pīļu lūpiņām. Elīnai tas pats, man tās botiņas un sporta tērpiņi atsit centrāltirgus variantu.
piekrītuMercury6 @ 04.03.2021 13:03Uz Elīnu par visiem 100 procentiem attiecināms teiciens - busy is the new stupi. Būt aizņemtam nav māksla, liekas muļķīgi, ka skandina, kā upurējas, tikai smagi strādā utt. Protams, ir forši, ka jauni cilvēki iet un dara, ne katrs to varētu, viņiem diez gan labi sanāk pasniegt tās drēbes, bet nav jālepojas ar to, ka nemāki menedžēt savu laiku, lai redzētu kaut ko ārpus darba, tas vairs neskaitas kruti. Pilna pasaule ar cilvēkiem, kuri smagi strādā, daudz pelna, daudz sasniedz, tomēr spēj atrast laiku sportam, draugiem, hobijiem, ceļojumiem, interesēm, grāmatām utt. Viņa ir control freak, kura uzskata, ka ir pati gudrākā un neprot deleģēt darbus. Ticu, ka viņai ir daudz ko darīt un tiešām mīl to, ko dara, bet ir taču jāatver acis pārējai pasaulei. Pasaule neapstājas tikai pie drēbēm, ziedu sienām, konkursiem, fotosesijām, frizūrām. Arī tie pārdomu video, kur kaut ko stāsta, viņa laiž vienus un tos pašus tekstus uz riņķi jau gadiem.
Alegorija @ 04.03.2021 11:33Tā Anastasija ir tipiska taureņa modele ar ''perfekto'' vizuālo tēlu, brūnu ādu un visticamāk izskatās vecāka par saviem patiesajiem gadiem.
Es galīgi neizprotu to mūsdienu slāvisko stiliņu sabiedrībā. Pa brīvdienām biju Jūrmalā, pilns ar dāmām velūra sporta tērpos, botiņās ar lielu pūkainu bumbuli, pufīgās jaciņās un ar tik pat pufīgām pīļu lūpiņām. Elīnai tas pats, man tās botiņas un sporta tērpiņi atsit centrāltirgus variantu.