Hey, meičas! :)
Šodien saņēmu vairākas ziņas ar fantāzijām, kas tiek apspiestas šajā forumā, es nevarēju noturēties un neuzrakstīt. Es gadu nostrādāju Butterfly un domāju, ka zinu labāk kas tur notiek, kas nē. Es visu saprotu, ka ir forši apspriest Elīnu un Butterfly, bet te jau jūs ieejat dziļos murgos. Neviena meitene netiek ar varu turēta šajā darbā, neviens nedraud darbiniekus "noslānīt", kā arī ne reizi pret nevienu nav pacelta roka. Es tiešām nesaprotu, kas tie par Meksikāņu seriāliem ar pļauku sišanu. Ja reiz tā ir bijis vai kāda ir redzējusi, droši sakat, kura bija tā meitene, kurai iesita, jo laikā, kad es tur strādāju, tādas situācijas nav bijušas
Jā, darba vietā un darba devēju attieksmē ir daudz nepilnības, bet būsim reāli - neviena no jums, kas apspriež Butterfly šajā forumā, nav pati strādājusi tur un realitātē neko nezina.
@GoodForYou raksta, ka mēs esam nevarīgas, jo tur strādājām. Kāpēc? Tikai tāpēc ka pēc pirmā konflikta es neaizgāju prom no darba? Tāpēc ka es neatmetu ar roku darbam pie pirmajām problēmām? Jā, bija vairākas situācijas, bet nekad neesmu teikusi, ka viss bija tikai slikti šajā darbā. Es gribētu zināt vai jūs arī pie pirmajām problēmām aizietu no savas darba vietas, ja jums nebūtu atrasts cits darbs, vai jūs paliktu bez darba, it īpaši šajā COVID laikā, kad lielākā daļa ir bez darba. Sorry, bet ikvienam ir vajadzīgi ienākumi, es domāju, ka to vajadzētu saprast ikvienai no jums.
Daļai, ko raksta @KatyMia es piekrītu, bet arī ne visam.
Pēdējā laikā man tiešām nāk daudz ziņas no meitenēm par to kā bija strādāt B, lai pastāstu vairāk par B, vai iesaku tur iet strādāt. Protams, es varu padalīties ar savu pieredzi, bet tā ir MANA pieredze, citai varbūt būtu citādāk, labāk vai sliktāk to jau katra pati var izvērtēt.
Tāpēc, dāmas, es iesaku jums nedaudz nomierināties un netērēt savu laiku ar tādām izmeklēšanām. Ja jums Elīna vai Butterfly nepatīk, vnk darat tā kā es - atsekojiet un dzīvojiet mierīgi. :)