LindaK @ 03.02.2021 13:19Darba darīšanu dēļ man ir bijis jābūt ārzemēs, to drīkst darīt. Atgriežoties Latvijā, cilvēks drīkst doties uz darbu un nepieciešamības gadījumā- uz veikalu. Ja neziniet šī brīža noteikumus, netēlojiet gudras. Nav vajadzīvas nevienu "ņemt pie dziesmas".
TeaPot @ 03.02.2021 13:25
ja jau viss ir legāli, nafig melot? :D
tāpēc, ka tā nav. Tad visi tirgotāji brauktu pakaļ, ne tikai viņi. Citiem tiek sūtītas bildes uz WA un piegādā ar kurjeru. Ja tas būtu viss pēc liku, to arī tā neslēptu. LindaK vai kā tur bija, pati noskaidro visu info un tad raksti.TeaPot @ 03.02.2021 13:25
ja jau viss ir legāli, nafig melot? :D
es zinu ko var un nevar. Bet Tu, manuprāt, pati neredzi tālāk par savu degungalu. Tādēļ, beigsim šo diskusiju. ;)LindaK @ 03.02.2021 13:34AnnijaB, ja neredziet tālāk par savu degungalu, ļoti skumji. Iesaku iepazīties ar oficiālu pieejamo informāciju un tad bārstīties ar pieņēmumiem.
tas jau bija paredzams.Lindaperla @ 03.02.2021 13:36Hahaha.... ko es teicu ... I am back ir klāt un omniva par brīvu... Nauris aizlaidis uz Poliju ? es tiesam nesaprotu, kāpēc tā jāslēpj? ?
A par zobiem runājot, man viņu paliek žēl... diemžēl tam vairs atpakaļ ceļa nav. Un dakterim jau no toč vajadzēja paskaidrot, ka tas tomēr nav tas labākais solis tik jaunai. Viņam jau gan jau ka tik piķis nāk...
Ārprāts, te kādam kaut ko ieskaodrot vai paskaidrot ir kaut kas neiespējams. Burtiski pirms nedēļas atbraucu no Vācijas un ļoti labi zinu, kas un kā jādara
nu bet es Tev ko saku? Es zinu kādi ir noteikumi. Es Tev apgalvoju kaut ko pretēju par to, kādi ir noteikumi? Didrihsoni neievēro noteikumus. Tas arī viss un punkts.LindaK @ 03.02.2021 13:43Ārprāts, te kādam kaut ko ieskaodrot vai paskaidrot ir kaut kas neiespējams. Burtiski pirms nedēļas atbraucu no Vācijas un ļoti labi zinu, kas un kā jādara.
un ir jāsēž mājās, nevis jāklaiņo pa veikaliem. Kaut vai ciet viņu veikals, tur tomēr darbinieki ir. Un nepieciešamības gadījumā var doties ārpus mājas, nevis tāpēc, ka viņš tā “var” .Lindaperla @ 03.02.2021 13:56Kā rīkoties, ja pēdējo 10 dienu laikā esi atgriezies no ārzemēm?
Lapa tika atjaunota: 14.01.2021
Pašizolācija jāievēro:
Ja esi ieradies Latvijā no "nedrošās" valsts - t.i. tādas, kurā 14 dienu kumulatīvais Covid-19 gadījumu skaits uz 100 000 iedzīvotājiem pārsniedz 50 cilvēkus (sarakstu skaties šeit) vai no valsts, kas nav ES, EEZ vai Šveice.
Polija ir nedrošo valstu sarakstā.
Tālāk:
2021. gada 19. janvārī Komisija pieņēma paziņojumu, kurā noteikti pasākumi, kuri nepieciešami, lai izvairītos no trešā viļņa. Kamēr epidemioloģiskā situācija nebūs ievērojami uzlabojusies, pēc iespējas jāatturas no nebūtiskiem ceļojumiem. Ierobežojumiem attiecībā uz ceļošanu jābūt samērīgiem un nediskriminējošiem atbilstīgi Padomes 2020. gada oktobra ieteikumam. Jāpatur spēkā samērīgi ierobežojumi, tādi kā ceļotāju testēšana.
Vai Nauris par saviem izbraukumiem ziņo? Testus veic regulāri? Covidpass pilda??? Nope. Tāpēc arī slēpj.
Nikapika3798 @ 03.02.2021 02:39
Nav viena no daudziem. Pati tādus zobus gribēju un konsultējos ar vairākiem zobārstiem par savām opcijām zobu izskata uzlabošanai un 5 no 7 zobārstiem neieteica veikt šo procedūru kamēr savi zobi mutē, jo tā arī teica, ka par cietiem ēdieniem var aizmirst un vēl dažādas problēmas tiem zobiem ir. Un 6. zobārste pati atzina, ka labo savus zobus visādi un pēdējais būs breketes, ja ar breketēm nesasniegs vēlamo rezultātu, tad tikai un vienīgi tad apsvērs domu par fake zobiem. Tā kā tas nav tikai vienai no daudzām. Neīsti zobi ir neīsti zobi.
LindaK @ 03.02.2021 13:43Ārprāts, te kādam kaut ko ieskaodrot vai paskaidrot ir kaut kas neiespējams. Burtiski pirms nedēļas atbraucu no Vācijas un ļoti labi zinu, kas un kā jādara.
Lindaperla @ 03.02.2021 13:56Kā rīkoties, ja pēdējo 10 dienu laikā esi atgriezies no ārzemēm?
Lapa tika atjaunota: 14.01.2021
Pašizolācija jāievēro:
Ja esi ieradies Latvijā no "nedrošās" valsts - t.i. tādas, kurā 14 dienu kumulatīvais Covid-19 gadījumu skaits uz 100 000 iedzīvotājiem pārsniedz 50 cilvēkus (sarakstu skaties šeit) vai no valsts, kas nav ES, EEZ vai Šveice.
Polija ir nedrošo valstu sarakstā.
Tālāk:
2021. gada 19. janvārī Komisija pieņēma paziņojumu, kurā noteikti pasākumi, kuri nepieciešami, lai izvairītos no trešā viļņa. Kamēr epidemioloģiskā situācija nebūs ievērojami uzlabojusies, pēc iespējas jāatturas no nebūtiskiem ceļojumiem. Ierobežojumiem attiecībā uz ceļošanu jābūt samērīgiem un nediskriminējošiem atbilstīgi Padomes 2020. gada oktobra ieteikumam. Jāpatur spēkā samērīgi ierobežojumi, tādi kā ceļotāju testēšana.
Vai Nauris par saviem izbraukumiem ziņo? Testus veic regulāri? Covidpass pilda??? Nope. Tāpēc arī slēpj.