Grenarda @ 26.01.2021 17:58
Es paturpināšu Ugg tēmu. Miaa tikko pati sevi vēl vairāk pazemināja, uzrakstot, ka ir 30, taču meitenes augšā izteica viedokli, ka ne vairāk kā 25. Secinājums izriet tāds, ka Miaa bišku jūtama kavēšanās jaunībā (apmēram pa 5 gadiem). Un kāpēc bērnu nebūs? 30 gadi ir īstais laiks, kaad sākt domāt par bērniem, nevis par Uggiem.
Nu, ja 30 gadi vairs nav jaunība, tad es nemaz negrasos diskutēt tālāk par šo tēmu. Savos gados esmu sasniegusi to, ko esmu gribējusi sasniegt, pati pelnu naudu, nevienam "uz kakla" nedzīvoju. Tas, ka joprojām jūtos tikpat jauna kā jutos pirms 10 gadiem, ir kas slikts? Man vispār nevienam nebūtu jāatskaitās par to, kāpēc mans draugs ir tāds, kāds viņš ir vai par to, kāpēc man nebūs bērni. Man nav ne jausmas, kāpēc vispār iesaistīju šīs divas tēmas šajā diskusijā. Pati vainīga.
Un ko nozīmē "kavēšanās jaunībā"? Kas tieši manos uzskatos bija tik nepareizs? Tas, ka es uzskatu, ka ikviens cilvēks drīkst ģērbties tā, kā pašam patīk un ka cilvēku apsmiešana un lamāšana necenzētos vārdos tikai tāpēc, ka šis cilvēks neģērbjas tā, kā patīk jums, ir nepieņemama? Interesanti, ka es, kura iestājas par to, ka cilvēki drīkst izskatīties tā, kā paši vēlas, tagad nez kāpēc tieku izķidāta no visām pusēm, apvainota tajā, ka esmu aizkavējusies jaunībā utt., kamēr tās, kuras te citus cilvēkus saukā par "pediņiem", acīmredzot, skaitās pieaugušas, nobriedušas sievietes. Bet šī nav pirmā reize, kad esmu ievērojusi, ka šajā forumā tiks pazemoti un apsmieti tieši tie, kuru viedoklis atšķiras no vairākuma, ne tie, kuri kā aitas blēj viens otram pakaļ.
Un tagad jautājums - vai tiešām šo tēmu beidzot nevar izbeigt? Lūgums visām, kurām vēl ir kas sakāms par manu vecumu, aizkavēšanos jaunībā, par manu draugu, par manām dzīves izvēlēm vai ko citu, rakstīt personīgi un pārstāt "paturpināt Ugg tēmu".