C00L Dzipsy @ 16.12.2020 22:41
Nav runa par ilgstoši..
Šeit darbinieki nostrādā gadu un astalavista...
Ir jāmaina amata pozīcija ik pa 4-7 gadiem, savādāk ieej rutīnā un degradējies..
Var mainīt uzņēmumu ik pa 4-7 gadiem..
Be ne jau katru gadu mainīt.. tas nav labi ne pašam darba ņēmējam, ne devējam..
Katz @ 16.12.2020 23:20Man liekas, ka lielākoties viņa neņem parastas meitenes, bet tādas, kurām ir ambīcijas. Un, ja meitene aiziet prom uzsākot ko savu, neredzu tur problēmu.
+ strādājot Buteļfly veikalā, neredzu lielas ambīcijas tur izaugt, pa vienu gadu ticu, ka var apnikt katru dienu fočēties aļik veidīgās šmotkās.
blacke @ 16.12.2020 21:36
man gan krūtis pirmās, biksītes pamanīju tikai pēc tam, kad tas tika šeit apspriests :D :D
Amberlight @ 16.12.2020 23:40
Piekrītu un vel tas moments kad viņa tās silikona kannas pakratīja- iiuuuu?♀️?♀️?♀️?♀️
Paulaaaaaa @ 16.12.2020 20:52Kalendy neseko insta pat vairs Elīnai un Butterfly ?
Šitais tak jau bija sen, kad taisija challenge ar Nauri un tinās skočā.
protams, bet katrs jau meklē savu labumu. Varbūt sākumā viņa domāja, ka butterfly ir tas, ko meklēja, bet daudzās darba vietās ir tā, ka sākums liekas satriecošs, bet pēc tam, saproti, ka tas nudien nav tas, ko vēlējies... es piemēram, nevaru atļauties nopirkt telefonu, lai izveidotu konkursu un piesaistītu 10 000 + sekotājus sev... tāpat, Sauliete, viņas konkursā jāseko vēl papildus 33 cilvēkiem, nu ka uz to izdala 1300€, tad jau tas nav nekas. Bet viens, to izdarīt nevar. Un ja Tavs saturs instagram nav nekāds, arī sekotāji nebūs. Elīna tos ir nopirkusi sen un savu skandālu dēļ, tie ir vēl vairāk, kā arī konkursu dēļ. Tā kā, katrs cīnās kā māk.😁Aureksi @ 17.12.2020 14:29Pašā sākumā jau klīda runas, ka Endija ir iefiltrējusies pie Elīnas sava labuma dēļ, ko pati centās noliegt, savos storijos stāstot, ka Butterfly ir tas ko vienmēr vēlējusies. Nu re, nepagāja ilgs laiks, ka jau atsekojusi un aiztinusies prom, turpinot savu biznesiņu un ieguvusi sekotājus, kas palīdzēs biznesa attīstīšanā
Aureksi @ 17.12.2020 14:29Pašā sākumā jau klīda runas, ka Endija ir iefiltrējusies pie Elīnas sava labuma dēļ, ko pati centās noliegt, savos storijos stāstot, ka Butterfly ir tas ko vienmēr vēlējusies. Nu re, nepagāja ilgs laiks, ka jau atsekojusi un aiztinusies prom, turpinot savu biznesiņu un ieguvusi sekotājus, kas palīdzēs biznesa attīstīšanā