ietekmele @ 07.12.2020 14:44Man šķiet, ka krievu tautības cilvēkiem ir modē stipri pārspīlēt ar visu. Piemēram, ja krāsojas, tad pamatīgu vakara grimu. Nu, ne visiem, bet Elīnai tas ir ļoti izteikti. Viņa jau pati arī ir to teikusi, ka patīk kārtīgi, patīk mākslīgais. Man tik ļoti žēl, ka cilvēks sevi bojā, it īpaši, ja vēl ir spiediens no mīļotā cilvēka. Un, pats trakākais, tu jau vairs pat nejūti, ka ir par traku, gribas vēl un vēl. Man tā bija 15 gados, arī vilku uzacis kā kaijas pa visu pieri, pirku klāt makeup produktus, nevarēju apstāties. Tur vai nu kāds atvērs acis vai arī būs mums otrā Latvijas Versace. Viņa sevi rāda kā tik pozitīvu, aktīvu, veiksmīgu cilvēku, bet sākam jau ievērot otru pusi, zem kuras slēpjas tik daudz kompleksu, nepārliecība par sevi, vēlme izpatikt utt. Briesmīgi no Naura puses.
ietekmele @ 07.12.2020 17:47Es domāju, ka viņa ļooti ņem pie sirds visu! Un noteikti arī nāk pa kluso un te lasa. Kuram tad neinteresētu, ja par viņu runā? Mēs īsti neko nevaram ietekmēt, tikai cerēt, ka nāks pie prāta. Ja sākumā iesmēju par šo forumu un to, ka dāmas nāk klačoties, tagad man tiešām liekas, ka tas daudz ko viņai ietekmējis. Vairākas reizes taisnojusies un mēģinājusi apstrīdēt to, kas te teikts. Cilvēkam ir nopietnas problēmas un kompleksi, mānija. Meitenes, labāk tiešām nerunāsim par viņas degunu vai citām izskata niansēm, citādāk paliks tikai trakāk. Iedomājieties kā vecāki jūtas? Viņa pati teica, ka strikts tētis. Diez kas nav...No Naura puses drausmīgi. Protams, mēs nezinām visas detaļas, bet ja tu ATBALSTI, ka tava sieviete sevi tā ķēmo, tas jau visu pasaka.
Yulsie @ 07.12.2020 18:46Cerams, ka Nauris neliks viņai palielināt augumu tas gan būtu šausmīgi . kaulus salauzis tad atliks atpakaļ tāds laikietilpīgs un nepatīkams process ceru, ka viņam neienāks galvā '' Elīna ko tu esi tik maza? tev derētu palielināt savu augumu ''
Eksperte @ 07.12.2020 18:50
Šitais zini kā skan? Pēc - es uzrakstīšu nākamo ideju ar cerību, ka Nauris ienāks, izlasīs un sagribēs, taču tādā žēlastības formātā. ??♀️