Omlete @ 02.07.2024 13:42Es nespeju izturēt to stulbumu! Nevar kāds publiski pateikt, ka viņa ir stulba un lai aizver savu pāksti?!? Nesanāk viņai tikt pie bērniņa, tik daudz nauda iztērēta, tik daudz ārsti apmeklēti … ar Dinsbergu sevi salīdzina!
Sāc normāli ēst! ?
lieniite2015 @ 02.07.2024 10:17Un mani fascinē, kā viņa iepriekš bija stāstījusi un ‘lielījusies’, ka ir atradusi to saucamo zelta vidusceļu, lai nepaliktu apaļa, ka ēd VISU, bet pa pāris kumosiem. Kā piemēram pusi šokolādītes, trīs čipsus, kodiena burgera . Nopirkusi mazo dakšiņu, karoti. Dzer kafiju aumaļām, ūdeni butu pļumpējusi labāk. Kur normāls ēdiens ģimenei, nevis kiš miš samests viss cepenē?♀️ Un stāsta laimīga instagaram, lai mazās meičas tik ņem piemēru, un mācās no viņas. Viņa pati neredz no malas, ka savu organismu ir sabojājusi TIEŠI ar to.
nav normāli gribēt cilvēka nāvi. Domā, ko raksti. Bumerangi neguļ.aveneave @ 02.07.2024 17:01Nesaprotu kāpēc jārāda tik ikdienišķas lietas,kā kastē nesa pārtiku.
Ķipa wow,es esmu tāda močītāja un neviens to nespēj.
Tā gribetos lai kads viņu noslauka no šīs zemes virsas...
Gudralapsa @ 02.07.2024 15:49
Viņa ir no tām sievietēm, kas dreb par katru lieku gramu uz svariem! Crazy tāda dzīve, kāda jēga? Un jā, kas vispār viņu ģimenē taisa Džeisonam ēst? Elīna šmorē tikai ūdeņainos sacepumus un kūkas! Vai tiešām tikai veikala paika bērnam - cīsiņi, sieriņi un kafeņu ēdiens? ?
Omlete @ 02.07.2024 13:42Es nespeju izturēt to stulbumu! Nevar kāds publiski pateikt, ka viņa ir stulba un lai aizver savu pāksti?!? Nesanāk viņai tikt pie bērniņa, tik daudz nauda iztērēta, tik daudz ārsti apmeklēti … ar Dinsbergu sevi salīdzina!
Sāc normāli ēst! ?
Rausis911 @ 03.07.2024 01:05Nesaprotu. Viņai mājās ir bērns, bet nekad neesmu redzējusi, ka bērnam tiek dota normāla maltīte. Tagad ar lielās, ka mājās nekā nav. Nu nopietni?
jāskrien ieķert bombiga kafija un kāds bombigais poļu apģērba gabals.Mayaaa @ 03.07.2024 12:1027€/kg kafija ?
drīz būs atlaides🤣🤣🤣pērc vienu,pērc divas,pērc kasti🤣🤣🤣🤣kafijas bankā var pat mazliet lētāk nopirkt🤣pieļauju,paņēma to pašu lētāko,ne jau kāds tur priekš viņas grauzdēja, nomainīja iepakojumu un viss. Nu,minam,pēc cik dienām jau būs atlaidīte🤣Mayaaa @ 03.07.2024 12:1027€/kg kafija ?
Roze sarkanā @ 03.07.2024 12:25drīz būs atlaides???pērc vienu,pērc divas,pērc kasti????kafijas bankā var pat mazliet lētāk nopirkt?pieļauju,paņēma to pašu lētāko,ne jau kāds tur priekš viņas grauzdēja, nomainīja iepakojumu un viss. Nu,minam,pēc cik dienām jau būs atlaidīte?
pirkt ne lētu kafiju lēto lupatu veikalā🤣🤣Elīnai ar to loģisko domāšanu tā pašvaki. Itkā tirgošot tur nocenotās lupatas,tad kāda jēga tai kafijai🤣magdalena333 @ 03.07.2024 12:37Nedzeru vispār kafiju, bet man tas liekas absurdi iet un pirkt kafiju pie bodnieces, pie tam par tādu cenu?♀️ Tas nav Elīnas bizness, ir tikai uzlikts viņas bombīgā veikala uzlīme, ne viņa tās pupiņas audzējusi, ne atvedusi līdz Latvijai, ne grauzdējusi, ne pakojusi.