es domāju, ka viņas mamaša bija sagrēkojusi ar kādu Dobeles čigānuelkonis @ 18.11.2023 21:15Frizūra reprezentē viņas krievu asinis. Tā nav gaume, tas vienkārši ir asinīs
Roze sarkanā @ 19.11.2023 08:10es domāju, ka viņas mamaša bija sagrēkojusi ar kādu Dobeles čigānu
Pupuķis @ 18.11.2023 23:05Nu nevienu virtuvi netestē uzreiz visam pa virsu uzgāžot sāli!
Par viņas spēju atiet no darba liecina vakardienas sveicieni valsts svētkos. Pat tur pa vidu sveicienam un zem posta tekstā reklāma. Lai arī ko es muldu. Viņa par reklāmu uztaisīja pat bērna piedzimšanuKrūzīteDūzīte @ 19.11.2023 09:11Sodien pat man radas jautajumi?♀️
- ko var visos celojumos sudzeties? VISOS
Es esmu pabijusi vairakas valstis, un katra no tam bija citadaka- cits dzives limenis, cita kultura.
Ja, gadas uzdurties kadam negarsigam edienam- BLJAD TU ESI ALL INCLUSIVE??? Panem ko citu? Galu gala- Egipte nav vainiga, ka Tev negarso humuss, kas principa ir vinu kulturas ediens?♀️
-Egipte nav ko redzet?
Elin Tev vnk nekas neinterese, ja Tu jau 7:50 sac reklamet savus krusturus visas krasas. TEV IR ATVALINAJUMS BLJAD?♀️
Man tiesam gribas teikt to BLAJD???
Nu ka var but tik aprobezhots cilveks?
Pupuķis @ 19.11.2023 09:12Turpina fascinēt Elīnas spriedumi - ne jau ūdens garšā ir kas bīstams ??♀️ Tas ir vispārzināms fakts, ka Ēģiptē iesaka krāna ūdeni nelietot nekam, jo esošās baktērijas izraisa saslimšanu ar vēdera vīrusu.
Alishuks @ 19.11.2023 01:05Es , aizlidojot uz Ēğipti , meklēju viesnīcu pirmajā līnijā pie jūras, ar baseiniem, protams, koraļļu rifu blakus, lai var izbaudīt visus All-inclusive labumus, sauli un skaisto jūras pasauli, šeit ceļojums un dzīvošana villā, kas vispār izskatās nebaudāmi, pēc manām domām + izteikumi par to, ka Turcija ir level up kā Ēğipte. Nu sveiki, kontinenti un attīstības līmenis mazliet atšķirās… Viss smarźojot pēc vīraka, nu nevar būt! Jauki, ka ir nauda un var atpūsties vai viņu gadījumā strādāt, tas man maz interesē, bet tā aprobežotība un čīkstēšana- kaut kas drausmīgs katrā ceļojumā!
Pupka @ 19.11.2023 10:46
Dabūs caureju un būs iemesls palikt numuriņā - nevajadzēs pavadīt laiku ar ģimeni.
Atceramies, ka Dubaijas braucienā bija kaut kas līdzīgs - laikam toreiz bloķēja IG kontu un tad viņai bija iemesls drāmai un palikšanai istabiņā, kamēr pārējie atpūtās.
sauliiite.paula @ 19.11.2023 10:58pizģets Dž visa seja sakosta no odiem. Nabadzins
rezervējot viesnīcu, bērnu vultiņu par papildus samaksu varēja pasūtīt, bet didriķiem neviens nepateica....idiotiHmmm1 @ 19.11.2023 11:13
Ja būtu bērnu gultiņa, tad varētu kādu tīklu uzlikt pa virsu gultai, lai nesakož...
+ šitie jau arī nemeklēs ko darīt, lai bērniņu nesakož!
Vismaz kādas zāles nopirka (bet cik labas tās ir neviens nezina)