Justiine @ 16.10.2023 18:02Bet kāda no jums saprot to jēgu šiem video? Cik saprotu, tad šis ir tas grandiozais, nebijušais, bombiskais kontents jeb pāriešana citā līmenī. ? Brauc uz citu valsti, lai filmētu kaut kādus love story reels + staigā apkārt dziedādami un bļaudami krieviski. Uz ielas ēd no lv līdzi paņemto desu. Vienkārši maksimāli jocīgi cilvēki.
Lai bļaustās krieviski, tad vietējie un citi tūristi domās, ka viņi ir no Krievijas. :DBonnie @ 16.10.2023 21:58Man ir kauns par viņiem. Man ir kauns par viņu vakardienas un šodienas kontentu IG. Tā ģērbšanās Starbucks - nožēlojami. Tā bļaušana pilnā rīklē kafejnīcā- nožēlojami. Tā krievu dziesmas atskaņošana un dziedāšana (bļaušana) uz ielas- nožēlojami. Tā telefonu lādēšana (strāvas ubagošana)- nožēlojami. Tā ģētbšanās uz ielas, cilvēkiem garāmejot)- nožēlojami. Tā maizes izsmiešana- nožēlojami. Nerunājot vēl par to, ka - ja jau Tu mega lielā uzņēmēja ved komandu filmēties un cītīgi strādāt līdz atsitienam, tad dienas beigās kā normāls boss uzsauc komandai vakariņas pēc labi padarīta darba nevis apartamentos atrādi pieejamu sāli un rīsus pieliekamajā. Klauns jeibogu!
Viss tur iet uz grunti un nevajag dirst (es atvainojos), ka lidoja uz Parīzi 4 komplektus filmēt. Lidoja uzfilmēt dažus video un rīt, parīt (vai tagad pa vakaru) skrien mēles izkāruši pa fake noliktavām
Kā es smējos. :D :D :D :DDebilazet @ 16.10.2023 22:57https://failiem.lv/u/g922x7duyw
Atlaizhu kodins coming soon
Justiine @ 16.10.2023 18:02Bet kāda no jums saprot to jēgu šiem video? Cik saprotu, tad šis ir tas grandiozais, nebijušais, bombiskais kontents jeb pāriešana citā līmenī. ? Brauc uz citu valsti, lai filmētu kaut kādus love story reels + staigā apkārt dziedādami un bļaudami krieviski. Uz ielas ēd no lv līdzi paņemto desu. Vienkārši maksimāli jocīgi cilvēki.
KrūzīteDūzīte @ 16.10.2023 23:52
Es skatos video un nevaru ierubities- kapec tas bija jafilme Parize? Kads vispar sakars? Tur pat redzet nevar neko no Parizes!
Storiji no Luvras man vispar likas? Man Luvra liekas loti ipash apskates objekts, kad biju tur, man bija loti zel, ka netiku ieksa, jo bija ciet, vai kas tur- neatceros! Bet shitai vispar pohuj kas ir Luvra- kautkur ir uzzinajusi ka ir tada trisstura eka un tagad leka pie tas ekas!
Vinai tiesam neinterese nekas cits ka tikai bildes, video, shmotkas?♀️ kur var tads seklums but cilvekam?
KrūzīteDūzīte @ 16.10.2023 23:52
Es skatos video un nevaru ierubities- kapec tas bija jafilme Parize? Kads vispar sakars? Tur pat redzet nevar neko no Parizes!
Storiji no Luvras man vispar likas? Man Luvra liekas loti ipash apskates objekts, kad biju tur, man bija loti zel, ka netiku ieksa, jo bija ciet, vai kas tur- neatceros! Bet shitai vispar pohuj kas ir Luvra- kautkur ir uzzinajusi ka ir tada trisstura eka un tagad leka pie tas ekas!
Vinai tiesam neinterese nekas cits ka tikai bildes, video, shmotkas?♀️ kur var tads seklums but cilvekam?
sakuraszarins @ 16.10.2023 23:59Elīnas apkaunojošā uzvedība Parīzē ir ne tikai nepieņemama, bet arī rada negatīvu ietekmi uz viņas uzņēmējas tēlu. Viņas apkaunojošie komentāri izplatīti sociālajos medijos un saņēmuši plašu atsaucību, kas nelabvēlīgi ietekmē viņas reputāciju. Komentāri, kas aizskar vietējo kultūru, cilvēkus un tradīcijas, nodarīja ļaunu gan viņas personīgajam zīmolam, gan arī iedzīvotājiem, kuri jūtas aizvainoti. Tāda aizvainojoša uzvedība var novest pie sabiedrības atsvešināšanās no uzņēmējas, zaudējot klientu uzticību un radot negatīvu ietekmi uz viņas darbību turpmāk.
Šahā to sauc par gambītu. Noziedo figūru, lai vēlāk iegūtu lielāku pārsvaru, labumu. Didra atvedīs blaktis, pievedīs pilnu taureni, savu darbinieku dzīvokļus un varēs klapēties ciet pēc PVD apciemojuma.L.. @ 15.10.2023 20:37
Nu varbūt nevajag, lai šie viņas saķer? Padomā par apkārtējiem. Didriem bija uzspļaut uz covid. Domā, ka, ja blaktis atvedīs, tās paliks pie viņiem? Ņemot vērā, kā viņi attiecas pret sava veikala sortimentu, šaubos, ka šie koferus pārbaudīs, pirms noliks visu atpakaļ veikalā vai noliktavā. Un tad mēs te arī varēsim cīnīties ar blaktīm. Fuj.
2biletes @ 17.10.2023 00:54Šahā to sauc par gambītu. Noziedo figūru, lai vēlāk iegūtu lielāku pārsvaru, labumu. Didra atvedīs blaktis, pievedīs pilnu taureni, savu darbinieku dzīvokļus un varēs klapēties ciet pēc PVD apciemojuma.