L.. @ 15.10.2023 20:10Kāds šajā diskusijā joprojām ir šokēts/pārsteigts, ka kapeikpisēji labāk pārģērbsies uz ielas vai kafejnīcā, lai tik nebūtu jāmaksā par nedaudz privātuma pārģērbjoties? ?
Kenty @ 15.10.2023 19:54mums ir visgarākais dekrēts Eiropā.pusotrs gads.apmaksāts.Meitene pareizi saka citur pec meneša jau jāpazud uz darbu,citur davelk lidz pusgadam.Nevienam neintresē zidaina vecums.Mums vnk sliktā valdiba ir iedevusi tik garu kopā bušanu?
Roze sarkanā @ 15.10.2023 19:56Ārprāts,kafeinīcā Parīzē neko nepasūta no ēdiena,vīriešiem nepatika ēdienkarte, toties lādē telefonus un pārģērbjas,un tad vēl saka,ka uz viņiem jau šķībi skatās,didra laikam domā,ka visiem bija jāsajūsminās par viņas debilo izskatu un uzvedību.Kāds varētu tajā viņas pasākumā uzprasīt,kas tā par biznesa pakāpi,nemaksāt par tualeti( tajā rozā kafeinicā),bet savas lupatas pārvilkt turpat kafeinīcā ,man liekas tie cilvēki reāli jutās neērti didras un tefteļa vietā, visdebīlākā ģimene,un šie idioti vēl citus mācīs biznesu
KrūzīteDūzīte @ 15.10.2023 22:15
Es kaut kafiju panemtu! Nu tiesham- kautkadai cienjai tak ir jabut!
Un vel pasaka- te ediens neuzruna, mes tikai paladesim visu un pargersimies un kontentu sataisisim- oj bet tas roza pukes ari bus jauztjune- jo nu tadas pashvakas?
Cik gruti ir cienit citus cilvekus? Ja man shitada ienaktu mana kafejnica- es izmestu ara uzreiz! Nu tas nav ok
Vienīgais, ko abi var iemācīt, ir, kā nedarīt, un to viņi parādīja šodien. Patiesībā katru dienu.Roze sarkanā @ 15.10.2023 19:56Ārprāts,kafeinīcā Parīzē neko nepasūta no ēdiena,vīriešiem nepatika ēdienkarte, toties lādē telefonus un pārģērbjas,un tad vēl saka,ka uz viņiem jau šķībi skatās,didra laikam domā,ka visiem bija jāsajūsminās par viņas debilo izskatu un uzvedību.Kāds varētu tajā viņas pasākumā uzprasīt,kas tā par biznesa pakāpi,nemaksāt par tualeti( tajā rozā kafeinicā),bet savas lupatas pārvilkt turpat kafeinīcā ,man liekas tie cilvēki reāli jutās neērti didras un tefteļa vietā, visdebīlākā ģimene,un šie idioti vēl citus mācīs biznesu
Es apbrīnoju viņus par to, ka izvēlas to rādīt publiski. Visticamāk, ka neviens neuzzinātu par šo gadījumu ar pliko tefteli kafejnīcā, ja to neatspoguļotu IG.L.. @ 15.10.2023 20:10Kāds šajā diskusijā joprojām ir šokēts/pārsteigts, ka kapeikpisēji labāk pārģērbsies uz ielas vai kafejnīcā, lai tik nebūtu jāmaksā par nedaudz privātuma pārģērbjoties? ?
Vispār būtu laba fleshmob kampaņa - ejam uz Butterfly, lādējam telefonus visos kontaktos un vēl drēbes pa taisno zālē mēram. Ienāk tādas 10, ko viņai darīt? 😄mazaaduuda @ 15.10.2023 22:53
Parasti kafenēs ir pieredzēts, ka telpas var izmantot, tikai, ja pasūti kaut ko. Te vienkārši ieveļās banda ar koferiem palādēt telefonus, uz tualeti aiziet un pārģērbties un vēl neko nenopirkt.? Buķikā arī šitā var? Neko nepirkt, bet aiziet palādēt telefonus, pārģērbties un vēl uz tualeti aiziet?
Kurpes var pārģērbt ČP situācijā, bet ne jau visu outfitu citu klientu priekšā.
Tiešām nevarēja kādu airbnb noīrēt?