Antra155 @ 06.08.2023 12:52Ja viņa sāktu iet uz zāli, domāju, ka ļoti labi un diezgan ātri uzkačātu dibenu, lai viņš būtu stingrs un ne ļurīgs, ko viņa tur ņemas jau gadiem par pāris cm, lai priecājas, ka bez zāles šitik labs augums.
tas ir liekais skidrums,kad no ikdienas paradumiem pariet uz lielāku daudzumu sāļu,saldu,to pašu vīnu.cik atri paradijās tik atri pazūdīs.ja ilgtermiņā pariet uz citiem paradumiem,tad tikai stabilie kg paradisies un cmPupka @ 06.08.2023 12:23
Tā ir - ilgu laiku uzņem par daudz kaloriju un arī neko sportisku vai aktīvu nedara, un tad parādās +cm un kilogrami. Bet tas nav vienas dienas laikā.
Sievietēm gan jāņem vērā arī cikls, jo pirms mēnešreizēm var būt tūska un daži kg klāt, bet pēc mēnešreizēm viss atgriežas normā.
Skaidrs, ka E ir ēšanas traucējumi, ko viņa un pārējie neredz un nerisina.
Devindesmitseptini @ 06.08.2023 12:12Neesmu ne uztura speciālists, ne fitnesa treneris, varbūt varat palabot mani, bet man šķiet, ka tas, ko tu apēd 1 dienā, nu neparādīsies kā +3cm nākamajā dienā vai dienās. Tur jāpaiet laikam un gana ilgāk jāēd sūdīgi, lai kaut kas pienāktu klāt. Tā ir ??
tad ja tā ir ,tad man rodas jautājums kāpēc viņi tēlo ideālo ģimeni,ja vīram pilnībā vienalga par savas sievas (bērnu mātes) veselībuBubuu @ 06.08.2023 14:08Par to pēdējo kruasāna kodienu, ko Ietekmele ielikusi ? - tajā kadrā, kad pārlec kadri izskatās tas kruasāns mazāks ar jaunu kodumu, bet tā viņas gremojošā mute neizskatās pilna ar kruasānu.. Kas liek domāt, ka kāds cits nokoda viņas vietā. Mēģinu iztēloties, kādi ir aizkadri. Didra:"Davai iedod savu kruasānu, es uztaisīšu storiju, ka es it kā viņu ēdu" Uztaisa pirmo pusi no storija pēc tam:" Ok, Nauri, tagad tu nokod, lai izskatās, ka es nokodu un tad es tēlošu, ka gremoju". CIK SLIMI IR TAS????
Anyway... ceru ka jums ir kaut kas interesantāks ko darīt svētdienā, nekā Didras gremošanu pētīt ?.
Dianiite @ 06.08.2023 09:26tev nav pie dirsas vai iet ekskursijā vai nē? ekskursija ir laika pavadīsanai
Sonic @ 06.08.2023 12:47Cik stulbam ir jābūt, lai pietuvinātu IG kāda kājstarpi, taisītu scrnshot un liktu storijos? Ietekmele jau atkal parāda savu zemo līmeni.
P.S. Nē, neesmu Didra vai kāds no padotajiem / draugiem / ģimenes.
Meitenearputniem @ 06.08.2023 14:37Pēc ilga pārtraukuma piesekoju didi. Vai tad viņa neteica ka viņai nav striju? Pati pirku reklāma eļļām?
Nav ko publiski virināt kājas, pašai didrai tas patīk, kad viņas kājstarpe redzama...Nav pirmā reize. Slikta reklāma arī reklāma. :DSonic @ 06.08.2023 12:47Cik stulbam ir jābūt, lai pietuvinātu IG kāda kājstarpi, taisītu scrnshot un liktu storijos? Ietekmele jau atkal parāda savu zemo līmeni.
Sonic @ 06.08.2023 12:47
Cik stulbam ir jābūt, lai pietuvinātu IG kāda kājstarpi, taisītu scrnshot un liktu storijos? Ietekmele jau atkal parāda savu zemo līmeni.
Roberts Spura @ 06.08.2023 15:57Nav ko publiski virināt kājas, pašai didrai tas patīk, kad viņas kājstarpe redzama...Nav pirmā reize. Slikta reklāma arī reklāma. :D
Bubuu @ 06.08.2023 14:08Par to pēdējo kruasāna kodienu, ko Ietekmele ielikusi ? - tajā kadrā, kad pārlec kadri izskatās tas kruasāns mazāks ar jaunu kodumu, bet tā viņas gremojošā mute neizskatās pilna ar kruasānu.. Kas liek domāt, ka kāds cits nokoda viņas vietā. Mēģinu iztēloties, kādi ir aizkadri. Didra:"Davai iedod savu kruasānu, es uztaisīšu storiju, ka es it kā viņu ēdu" Uztaisa pirmo pusi no storija pēc tam:" Ok, Nauri, tagad tu nokod, lai izskatās, ka es nokodu un tad es tēlošu, ka gremoju". CIK SLIMI IR TAS????
Anyway... ceru ka jums ir kaut kas interesantāks ko darīt svētdienā, nekā Didras gremošanu pētīt ?.
Helita @ 06.08.2023 14:35
Izskatās, ka bombīgā Loccitane eļļiņa pret strijām arī nav palīdzējusi.
Bambusiks @ 06.08.2023 17:44
Nu nu. Zinu dāmas kurām no straujām dzemdībām saplīsa vēders strijās.
Bet nu būtu muļķīgi smieties par strijām.
Roberts Spura @ 06.08.2023 15:57Nav ko publiski virināt kājas, pašai didrai tas patīk, kad viņas kājstarpe redzama...Nav pirmā reize. Slikta reklāma arī reklāma. :D
Metaforaas @ 06.08.2023 14:06
Nu ar viņas ēšanu pirms gulētiešanas parādīsies gan ātri, jo organisms nespēj pārstrādāt ēdienu, kamēr tu guli.
Tāpat neko veselīgu viņa ar need , frī un mērcītes ikdienā labi iet labumā.