Viņai seko krietns pulks mazās fanes, kas atkārtos Elīnas darbības.Laavii @ 26.07.2023 08:30
Šādi viņa apdraud tikai sevi, man šķiet, ka citiem jau nu nevajag iet un lauzīt galvu par to..
Devindesmitseptini @ 25.07.2023 22:16Kas tur bija ar to iespējamo sodu vai pat apcietinājumu viņu mahināciju pēc, ka tāpēc “uzcepa” Džeisonu, lai netiek sūdos, jo jaunos vecākus nedrīkst aiztikt vai kaut kas tamlīdzīgs? Kāda var atgādināt?
Vai otrs variants, Didi gribēja mazo, bet, kā uzzināja, ka būs puika, tad tas viss prieks noplaka? Kā jums šķiet?
Sirds sažņaudzas par to mazo dvēselīti, lupatas svarīgākas nekā bērns. Kristieši skaitās, pfu
Konča @ 26.07.2023 12:28
Man arī liekas, ka viņai ir "gender dissapointment" un tāpēc nav siltu jūtu pret dēlu. Esmu vairāk kā pārliecināta, ka ja viņiem piedzims meita, redzēsim pilnīgi citu Didrihsoni.
vienkarsinav @ 26.07.2023 12:29Ņuris kopā ir ar Didras tēvu
Konča @ 26.07.2023 12:28
Man arī liekas, ka viņai ir "gender dissapointment" un tāpēc nav siltu jūtu pret dēlu. Esmu vairāk kā pārliecināta, ka ja viņiem piedzims meita, redzēsim pilnīgi citu Didrihsoni.
bet padomā, cik viņa daudz var safočēt savas parpalas, kamēr mēs muļkes pa to laiku sprādzējamies un atsprādzējāmies. 😂CallMeAnnika @ 25.07.2023 23:53Cik grūti ir nepiesprādzēt drošības jostu? Kas notiks, ja piesprādzēs tā, kā tas ir jādara nevis aiz muguras? Tā močī, ka nav laika? Tā drošības josta, šķiet, visu laiku ir sasprādzēta tā un Elīna tikai iekāpj, izkāpj.
Metaforaas @ 26.07.2023 12:36
Man gan vairāk šķiet, ka viņa vienkārši ir parnemta ar butterfly, visu to fočēšanos , "influenceru dzīvi " un nespēj izvērtēt prioritātes .
Ja piedzimtu meita, Elīna būtu kopā biežāk, jo tas viss būtu reklāmas un bilžu nolūkos nevis mīlestības dēļ.Konča @ 26.07.2023 12:28
magdalena333 @ 26.07.2023 14:24Ha, ha, man arī liekas smieklīgi, ka bērnu ieliek sarakstā, viņa tak ar viņu esot divatā, kāpēc vēl ir jāliek viņš sarakstā, tas tā, lai neaizmirst uz visu dienu otrā istabā vienu? Tā sieviete ir dīvaina? Skaidrs, ka Elīna ne to bērnu vedīs uz dārziņu, ne savāks, bet, ja pat Nauris viņai to uzticētu, tad noteikti šai būtu jāliek visu laiku atgādinājums, lai neaizmirstu, es pat šādai mātei neļautu vienai kaut kur brauktā vasarā un ziemā, ka viņa neaizmirst to bērnu vienu mašīnā!
CallMeAnnika @ 26.07.2023 12:10Viņai seko krietns pulks mazās fanes, kas atkārtos Elīnas darbības.