konfektee @ 18.06.2023 03:07
Var redzēt,ka ne mazākās nojausmas par kvalitatīvu pernamentu nav. Pasaki,kur strādā Tavas ūber meistares,kas Tev arī matiņus nokrāso uz gadu, diviem? Oijjjjj, pareizi, pernamenta procedūras laikā iekrāso ādu,ne matiņus,bet mēs jau redzam,ka Tev patīk gaiši matiņi, nekrāsoti un normāls pernaments pa virsu,kas noteikti izskatās tikpat sūdīgi,cik Tavs komentārs. ???
magdalena333 @ 18.06.2023 10:18Konfektes, man jau liekas, ka ir atšķirība, vai nokrāso matiņus ik pēc 2 nedēļām-1mēneša ar krāsu pēc permanenta uzacīm, vai katru dienu bliež virsū ar ēnām, pastām 2 cm biezas uzacis virs permanenta.
Lula @ 18.06.2023 10:11
PerNaMents ?♀️?♀️
Ivy Blanks @ 18.06.2023 09:44
Tu laikam esi viena no tām nepilnvērtīgām meistarēm, kas tur strādā. Varbūt pat pati Rēzija. Jāpalasa tavi komentāri, ko tu te par Elīnu raksti. Redzēsim tavu patieso attieksmi.
Bet ir pierādījies, ka Elīna bez kosmētikas un neuzkrāsojot uzacis papildus pati, izskatās labi. Un neko tur nevajag piekrāsot.konfektee @ 18.06.2023 10:26
Nepilnvērtīgajām meistarēm? Nopietni? ?
Tā Tu arī nepateici,kur tad strādā Tavas ūber meistares. Atver taču Google un izglītojies,ka uzacu permanents nav pilnvērtīgs make up. Klausies, tas būtu tāpat, kā uztaisīt acīm permanentu un domāt,ka nu tikai nav jākrāsojas. Gan jau,ka Tu tā arī dari. ?
viņa jau teica ka no ta izmera sakot ir svarki un panema mazako.apjoza ar jostu lai nekristu nost.viņi izskatas pa lielu paskaties uz prieksinu .Helenai ir M izmers uz vinas vajadzetu uzvilkt.kapēc uz sevis uzstelleja .nu laikam tapec ka visu pati grib.ja atradisu tos svarkus paskatisos kadi cm tur ir.apmeram zinu cm, kas man der .esmu bijusi sakot no M izmera lidz xxL .Man tie izmeri tievejot mainijas😁Eiropas izmeru sistema man atbilda.CallMeAnnika @ 18.06.2023 00:12Bet Elīnai taču nav 40.izmērs. Dēļ krūtīm nav XS/S, bet lejasdaļai stabils XS.
Tas, ka viņa sevi redz kā L izmēru, nenozīmē, ka šīs drēbes derēs patiešām cilvēkam, kuram ir L. Kāpēc tad pilns internets, kur pārdod Butterfly apģērbu, jo izmērs par mazu? Tā ir maldināšana, tikai tie cilvēki, kas notic tam, nav apveltīti ar prāta spējām.
konfektee @ 18.06.2023 10:21
Man ir pilnīgi vienalga,ko un ar ko, kurš krāso,bet nu, smieklīgi teikt,ka Didra neko nejēdz, kamēr pašas nevar izlasīt,ka permanents NAV pilnvērtīgs uzacu grims.
amoreamore @ 18.06.2023 13:08
Tā briesmīgā izgaismošanas tehnika arī ir no tavām ģeniālajām uzacu make-up pamācībām? :D ko Tu piekasies, tā itkā uz viņas sejas problēma būtu tikai uzacīs :D
konfektee @ 18.06.2023 10:26
Nepilnvērtīgajām meistarēm? Nopietni? ?
Tā Tu arī nepateici,kur tad strādā Tavas ūber meistares. Atver taču Google un izglītojies,ka uzacu permanents nav pilnvērtīgs make up. Klausies, tas būtu tāpat, kā uztaisīt acīm permanentu un domāt,ka nu tikai nav jākrāsojas. Gan jau,ka Tu tā arī dari. ?
L.. @ 18.06.2023 18:01
Tāda tagad mode?