kreimene.. @ 16.05.2023 00:23
Nē, jo normāls cilvēks saprot, ka neviens blogeris nerāda nu katru, katru soli.
Bet nu jā, te laikam ir maz normālu cilvēku :)
Oi bļa, zini, pati ienāci, izdomāji un apvainojies. Te šitās paštaisnās nāk un iet, ne tu pirmā, ne pēdējā. Byeeee.
Es tāpat dariju,kad udenim bēru pa virsu .likās grutāk sakratīt.galvenais tilpums, lai ir tik cik noradits uz karošu skaituGPMB @ 16.05.2023 05:55Ziniet,man pašai audzinot bērnu bija tā pat,kad nācas izmņtot piena maisījumu.
Arī es ieberu maisījumu u tad ūdeni nedaudz apmaiot,pielēju klāt atiecīgi ūdeni,cik iztrūka.
Neko epareizu tur neredzu,reizēm nesaprotu ietekmeles video un komentārus par ko tādu.
Es saprotu,pamperi otradi uzvilkt,tas ir debīli.
Izdabāt savam geju vīram,tas manuprāt ir nepareizi.
Bet vispirms iebert maisījumu un tad ūdeni,nebūt nav Pasaules gals.?
laikam domats lidz 200ml.ja nemam tavu piemeru.vienalga kadā secībā maisijums vai udens pirmais ,bet kopsumma jabut noraditajam daudzumam.Neesu lietojusi kabritu,bet man bija frisolac comforts ,tad maisijums bija biezaks ,ka parastais,tad vieglak bija ieliet dalu udens citigi sakratit un pieliet trukstosu udens daudzumu un velreiz sakratit.Dita.D @ 16.05.2023 09:09Nu mpm pagatavošanas instrukcijā ir, piem., norādīts, ka jābūt 6 kausiņiem (bez kaudzes) un 180ml ūdens. Rezultātā no šāda daudzuma tiek iegūts 200ml pieniņš.
Kādas iztrūkstošās daļas jūs tur lejat iekšā?
sakuraszarins @ 15.05.2023 22:53Nauris vienkārši ir tāds liekulis, ''zemes patriots viņš ir" jā noteikti, ar savu uzņēmumu kurš visu laiku krāpjas un melo. Un vēl kaut ko gudri dirš, par valsts ekonomikas veicināšanu. Jā, noteikti Elīnas humplas ar lētajam poļu šmotkām, baigi veicina Latvijas ekonomikas izaugsmi.
Sēdies Nauri- 2, tev par laba tēla izveidošanu.
mazaskudra @ 16.05.2023 10:48Nu Elīna nebeidz mani pārsteigt, tas ir fakts.
Patiesībā, drīkst taisīt arī ar kaudzīti maisījumu. Tad kad man bērns bija sīcis un bija maisījuma bērns, mums dakterīte lika maisījumu taisīt biezāku, katru kausiņu ar drusku kaudzīti. Lai pieņemtos svarā, jo tā bija mūsu problēma. Nav tā, kā jūs te kliedzat, ka nu šausmas, nedrīkst tādu dot un nedrīkst tā taisīt.
Vai tādu Džeisonam vajag dot, tas jau ir cits jautājums.
Arahne @ 16.05.2023 11:06
No pārbiezināta maisījuma zīdainis var dabūt pamatīgus aizcietējumus. Līdz ar to ir ļoti rūpīgi jāizvērtē “kaudzīšu” nepieciešamību.
Lula @ 16.05.2023 11:26Man nav bērnu, bet par maisījumiem tagad zināšu vairāk kā daža laba māte :D :D