Metaforaas @ 07.05.2023 22:59
Viņiem tās attiecības vispār jokainas , kautkur tak bija teikts , ka abi pat kopā neguļot . Tiešām kā tādi divi biznesa partneri.
ziemas mēnešos solārijs ir ok (ja nelieto cauru gadu), rietumu valstīs solārijs ir viegli atrodams, nav problēmu. Un es nezinu, vai nozieķēt sevi ar to ķīmiju fake tan spray ir baigi veselīgi ādai, turklāt, kad iet nost, skats nav glaimojošs arī. Rezumē - normālās devās ir ok gan saule, gan solārijs. Nedomāju, ka veselīgāk ādai ir krāmēt virsū paštonējošo tā kā to dara Didra.Elizabeteputnos @ 07.05.2023 22:51nevar jau teikt, ka Elīnai veselība baigi interesē, bet solārijs ir vienkārši nāve ādai un nedomāju, ka laba alternatīva. Nesaprotu sievietes, kas skrien uz solāriju visu gadu un tad mēğina labot nočakarētu ādu ar botoksu un lāzeriem un krēmiem, lai labotu grumbas un pigmentāciju. Tad savos 35 izskatās kā 50 gadīgas tantes un āda kā veca dermantīna somiņa. Rietumvalstīs solāriju kā adatu siena kaudzē neatradīsi un ja atradīsi, tad ar ārsta zīmi, ka Tev nav vēža risku. Profesionālais fake tan spray ir laba alternatīva, bet ne sliņķēm.
Spanic @ 07.05.2023 23:03Atbilde ir vienkārša, Naurim Elīna ir vienaldzīga, jo tā attiecībās notiek, ja mīlestības vairs nav, tad arī ir pilnīgi vienalga kā otrs cilvēks izskatās. Protams, ka nauris redz visus tos pleķus un blaugznas, bet viņam vienkārši ir dziļi po***, es atvainojos.
Spanic @ 07.05.2023 23:03Atbilde ir vienkārša, Naurim Elīna ir vienaldzīga, jo tā attiecībās notiek, ja mīlestības vairs nav, tad arī ir pilnīgi vienalga kā otrs cilvēks izskatās. Protams, ka nauris redz visus tos pleķus un blaugznas, bet viņam vienkārši ir dziļi po***, es atvainojos.
es dzīvoju Rietumu valstī - solárijs ir liels retums, tieši sliktās ietekmes uz veselību dēļ. Neatradìsi katrā pilsētā, kā LV. Paštonējošais, lai arī čakarīgs, ir izgudrots tieši šī iemesla dēļ un ja lieto pareizi - bez problēmām.Marcipaaans @ 07.05.2023 23:12ziemas mēnešos solārijs ir ok (ja nelieto cauru gadu), rietumu valstīs solārijs ir viegli atrodams, nav problēmu. Un es nezinu, vai nozieķēt sevi ar to ķīmiju fake tan spray ir baigi veselīgi ādai, turklāt, kad iet nost, skats nav glaimojošs arī. Rezumē - normālās devās ir ok gan saule, gan solārijs. Nedomāju, ka veselīgāk ādai ir krāmēt virsū paštonējošo tā kā to dara Didra.
Italija var ļoti viegli atrast un itālietes to izmanto ļoti aktīvi pat vasaras mēnešos. Šveice vispar ir pašapkalpošanās solāriji.Elizabeteputnos @ 07.05.2023 23:36es dzīvoju Rietumu valstī - solárijs ir liels retums, tieši sliktās ietekmes uz veselību dēļ. Neatradìsi katrā pilsētā, kā LV. Paštonējošais, lai arī čakarīgs, ir izgudrots tieši šī iemesla dēļ un ja lieto pareizi - bez problēmām.
Katram savs ķermenis un savi lēmumi, meitenes.
nez kurš to fotošopēja?😂😂 normālas pārmaiņas 😂😂Marcipaaans @ 07.05.2023 23:28Paga, pēc tam, kad tā meitene uzrakstīja par netīro elīnu ņurim, mājas lapā nomainīja bildi uz uzlabotu versiju? Ak mī un žē šos klaunus ?
Mayaaa @ 08.05.2023 00:09nez kurš to fotošopēja??? normālas pārmaiņas ??
Ekhoo @ 08.05.2023 00:16
Kas kur jāsakatās, parā!
5G @ 07.05.2023 21:23Nedēļā ir 168h, solāriju aiziesi reizi, max 2 nedēļā. Ja viņa 168 stundās nevar atrast brīvas 2... viņa jāraksta ginesa rekordu grāmatā kā visaizņemtākais cilvēks pasaulē.
Ekhoo @ 08.05.2023 00:16
Kas kur jāsakatās, parā!
latvjubarbija @ 07.05.2023 18:47Ja viņa ietu peldēt (kas protams nekad nenotiks), viņai ar tām peldbiksēm sanāktu tāpat kā Misteram Bīnam :D
Hermia @ 07.05.2023 17:28Visa lieta par un ap higiēnu man atgādina manu attālu paziņu, kura pie smagas depresijas arī baigi par savu higiēnu nerūpējās. Protams viņai tas viss beidzās un tagad ir atpakaļ ierindā, bet nu Elīna... Tas viss izskatās briesmīgi, jo viņa tikai liek tos kg ar tiem krēmiem un nenoberž veco, nemitrina ādu. Nu kāāāā tā var dzīvot un vēl iedomāties,ka tas izskatās bombīgi?
nespēju noticēt, ka 21.gs. cilvēki vēl tic "mazās devās solārijs ieteicams". Solārijam nav nekāda pozitīva pienesuma veselībai, nulle. Saule vismaz dod D vitamīnu, kaut gan arì ir kaitīga. Pētījumi pierāda, ka pat viena reize solārijā, ja jebkad dzīvē tur ir büts, palielina melanomas risku par 20% kā tiem, kas solāriju neizmanto. Ieteikt solāriju ir kā ieteikt cilvëkam sākt pīpēt, lai nomestu svaru. Ā un "mazās devās katru vakaru sarkanvīns asinsritei" arī ir mīts staep citu un tīrs mārketings.. sarakstu varëtu turpināt...KrūzīteDūzīte @ 08.05.2023 00:39
Man ar’ šis nav saprotams! Cik grūti ir aiziet uz solāriju? Pāris reizes nelielam tonim! Nevajag tur cepties līdz atsitienam! Nelielās devās pat ir ieteicams, bet nē- nav laika? okay! Ņem un ziedies ar paštonējošo, bet tas ir jāmāk! Nevar tikai ziest virsū pa jaunam, ir jānoskrubējas, jālieto mitrinošie krēmi katru dienu un tad pa starpai paštonējošo! Šis Elīnas skaistuma stils paliek par netīru!
nu kā. Depresija izpaužas dažādi. Vienam ieslēdzas pilnīgs pofigs, citam suicīda domas, vēl kādam izmisums, ka jādara, jādara, jādara, jo īpaši ja ir kaut kas, kas padodas. Elīnas prāt viņa ir super duper modele un biznesa haizivs, nu tad viņa arī varētu ārstēt depresiju rukajot (vismaz savā prātā domājot, ka rukā) 24/7, nedodot iespēju citiem, lai parādītu, ka viņa ir labākā - neviens cita tik labi nevar kā viņa, jo primitīvi sakot - ja kādai būs labāk, sabruks pilnīgi. Plus ar to rukāšanu gaida atzinību līdzīgi, kā automātu raustitājs, domā ka tūlīt būs lielais laimests un atpelnīs visu pazaudētoGreetaa @ 07.05.2023 20:56Man arī pēdējās dienās mijās sajūtas no "omg, kā tā var" līdz "reāli žēl viņas". Kaut kas tajā visā ir ļoti skumjš.
Varbūt tiešām depresija or something, tikai tad viņai diez vai būtu iekšās visu turpināt filmēt un translēt ?