cory @ 06.11.2021 00:48
A kur garantija, ka ceļojuma laikā netiks pie covid un tas viss pasākums nebeigsies bēdīgi? 50/50, tikpat labi var izbraukāt un nekas nenotikt. Bet jā, kā jau minēju, ja vismaz būtu opis vakcinēts, tad tie riski būtu mazāki. Katrs protams pats izvertē savu rīcību. Es nevestu nevakcinētu opi šobrīd ceļojumā. Pati vakcinēta, jauna, svaiga gan neatteiktos no ceļojuma ?
jamaika @ 06.11.2021 00:52
Nu kā dzīve būs lēmusi , tā arī būs. Labāk nedomāt par tik drastiskām lietām, pēdējos gadus skriet un izbaudīt dzīvi vajag.
vivii @ 05.11.2021 23:17
Kāpēc viņas opis nevar lidot ar viņiem? Vakar bija story, bet baigi neiedziļinājos, šodien skatos, ka nav likusi nevienu story - vismaz man nerāda. Teica, ka šodien visu risināšot un pastāstīšot, bet nekā
Lietus @ 06.11.2021 07:09Viņa visu izstāstīja Telegram vakar.
Sasmējos par vīzu, kā izrunāja- vīze,vīze...?
core @ 06.11.2021 09:51Elīna iedomājusies, ka pirks Ryanair biļetes un vēl kāds sūtīs info ar ko vajag un ko nevajag. Loģiski, ka ja lido un plāno ceļojumus paši, tad arī pašiem jāmeklē. Pieradusi ka visu pasniedz un paplātes
Un vēl ja jau opis nav tik vesels un pārliecināts par savu veselību, nevarēja aizlidot kaut kur ar vienu lidojumi un ērtu lidmašīnu. Neeeee vienmēr kaut kas jātaupa uz lietām, kur citreiz nevajadzētu.
Vibe @ 06.11.2021 11:02Sasmējos par Elīnas story vairāk jau par to pozešanu pie wc un vannas! Īsta toaletes meitene.
Bet vispār atgādina viņa man tās trakās un ar sevi apsēstās
Beverlihilsas sievietes, tas ģērbšanās stils, pupi, pozas, tas viņas trakais tievum, nu ir par traku!!! Īpaši tā izrādīšana tad guļus, tad uz ceļiem, jomajooo. ?
Viņa ir vēl vairāk apsēsta kā tie cilvēki no šausmu filmām ar visiem viņu ļaunajiem gariem.
Dievam neticu, bet uzkatu ka Dievs pēc visu citu stāstītā, būtu bēdīgs par tādu kāda ir Elīna, vulgāra, prasta, lamājas.
Viņa notiekti ir bulīmiķe, tas kunģa problēmas, vecie zobi kuri bija nodiluši un pelēki no kuņģa sulas atvemjot atpakaļ visu.
Noteikti ēdienu arī pagaršo un pakošļāt un vnk spļauj ārā, viņa tak it nenormāla.
Tagad salikt bildi par biļetēm un telegramm kāds tam sakars ar to pozešanu zemē??
Tad ir atkal sevis apsēsta tiksmināšanās par to mazo un jau kroplo ķermeni.
Man viņa šķiet baisa mūmija. Man nav pat jāgaida gads kā viņa izmainīsies, tas notiek katru mēnesi vai pat nedēļu, arvien trakāk un trakāk. Un tas viņas botoks kakta meistares kādu dienu viņai to botoksu var ielaist kaut kur citur un nejauši viņa var nospazmot un dabūt epileptiskus krampjus.