Elifa @ 28.10.2021 14:55Protams tikai tik ticīgs cilvēks kā elina var vienā teikuma izmantot vārdu dievs un sūda emoji ?♀️
Ne elin, Tavs veikals nepalika populārs Dieva vai smagā fotosesiju darba rezultātā, bet tāpēc ka uztaisīji sevi pa klaunu un abi ar vīru ļoti aktīvi centāties lai prese jums pievērstu uzmanību, Latvijā diemžēl vieglāk palikt slavenam ja esi stulbs un uzvedies ka klauns. Kiviči Nr 2.
Viss ok @ 28.10.2021 17:24Es vēl nesaprotu to tekstu: “ lockdown nav šķērslis Dievam” taka ko?? Kāds sakars Dievam ar lockdown ? pilnīgāko sviestu maļ.
Un svētā nevainība… pārdzīvoja, ka uzlika lockdown tieši, kad atvēra studiju. A Tu esi kaut mazo pirkstiņu pakustinājusi, lai to lockdown neuzliktu? Tieši tā… 1.Ne Tu esi vakcinējusies 2.Ne Tu ievēro pašizolāciju 3.Ne Tu samazini kontaktu ar cilvēkiem 4. Ej pie manikīra, skropstu meistara, friziera, kosmetologa - laikā, kad ta nav atļauts
? un zemāk jau minēja - gabals neatkritīs, ja to nedarīsi, sieviete var izskatīties skaista un kopta arī bez visa tā. Bet nu Elīna ar visu to neizskatās ne skaista, ne kopta.
Jacqueline @ 29.10.2021 00:39Lai nu kāds Jūsu acīs būtu Nauris, šķiet, kā pret sievieti (Elīnu) viņš vienmēr labi izturās, visu atnes, atved un pienes. Tādi mazi darbiņi parāda rūpes un mīlestību??
Jacqueline @ 29.10.2021 10:27nav jau tik traki, es ticu, ka tev jau sen viss ir skaidrs :D
laba @ 29.10.2021 11:25Didriķim 100% frizūru taisīja Kristīne, kā man besī šitie likumu pārkāpēji
core @ 29.10.2021 12:41Brīnums, ka komentāros nekā nav apr to :D vai arī viņa jr nobloķējusi visus iespējamos :D
Clara @ 29.10.2021 12:50Ieteiktu pačekot IG zlatakravetz , tur ir didru pāra bildes, pati apstrādājusi, un es teiktu, ka ļoti skaisti. Runājot tieši par fotogrāfes pašas darbu ar krāsām, apstrādi utt. Un tad iečekoju, ko didra salikusi savā profilā. .. ehh.
Vēl ko var uzreiz pamanīt, ka fotogrāfe arī visus netīrumus uz ķermeņa retušējusi ???
Candycane @ 29.10.2021 12:07
Protams!! Uz viņu nekad nekādi ierobežojumi neattiecas, pie tam pārkāpj visus noteikumus kaut kādu pašas pilnīgi bezjēdzīgu iegribu dēļ. No rīta pamodās- gribu rozā matus! Jāsauc Kristīne.
Lula @ 29.10.2021 13:15Juridiskai personai, uzņēmuma vajadzībām pakalpojumi ir atļauti. Līdzīgi kā makeup raidījumu filmēšanai, fotosesijas žurnāliem utt.
Nesaku, ka Elīnas gadījumu aizstāvu, viņa točna tagad var iztikt bez frizūras, bet aizliegts tas nav, ja nokārtots kā pakalpojums juridiskai personai.
McSara @ 29.10.2021 13:20
Problēma, ka viņa ne tikai nemāk daudzus vārdus pareizi uzrakstīt, domājams arī likumus viņa neparzina ?