Pielauju, ka par to jau ir komentari, bet vai Didrihsone neredz no malas pati, ka vinas lupas izskatas ka zirgam?
Es domaju, ja vina iznemtu to filleri, beigtu smereties ar letiem pastonejosajiem katru dienu, nonemtu tos vajpratigos aizkarus no acim un VISTRAKAKAIS - beigtu zimet tas nike uzacis - vina butu tiri simpatiska, vinai ir labs augums, ari tie pieliktie mati nemaz nav slikti un vaibsti vinai ir gliiti.
Es saprotu, ka vina ir atpazistama un vajag modelet tos apgerbus un izskatities “KICHIIGI” (jamodele pashai, jo neviena modele vinai noteikti nepatik, ka ari nevar jau likt majaslapa modeles, kas pie vinas strada, jo tapat ka Kalendy - aizies prom ar bliikskji, un tad nevares bildes vairs izmantot) BET - var tacu but ari viss kaut vai maksligs, bet AR MEERU un izskatities soliidi.
Bet tas laikam ir vinas stilgs - tirgus, visur dimantiji, briesmiigas pakaldarinajuma firmas. 😬😭
Un vispar, nauris vareja vinai uzdavinat vienu tiesam vertigu davanu…
Ta ka vini vairs nestrada ar 5€ budzetu vienistabas dzivokli, domaju, ka ir pienacis laiks apmeklet plastiko kirurgu kruushu revizijas operacijai. Nu tiesham, kaa elina teiktu - PAZORS taas kannas ir.. driz vina vares ka to spilveni uzmantot, ko liek ap kaklu, kad lidmasina megina gulet. Vares uzstutet zodu kad kafijas beigs darboties un bus besis un paguleet diendusu uz saviem baloniem.
Man vienkarsi vinas ir zhel. Kad paskatos atpakal uz bildem ar sevi vinas vecuma, man paliek kauns no taa kada man bija gaume utt, nezinu kapec vinai neviens tuvs cilveks nepasaka to, ka vina izskatas pec klauna.