Nemierīgā @ 14.04.2021 10:32
Aizlaidās, jo atklājās , ka Linda ir Kristīne Milione un viņai šeit bija vēl pāris profili , kuri savā starpā sačatoja.
NeonsNeons @ 14.04.2021 10:59Pati Didra jau paliek diez gan garlaicīga. Nekā jauna, veikals, mūžīgas gramatikas kļūdas, šausmīgs make up..viss uz riņķi ?
Beciņa @ 16.04.2021 19:46Kā te var pievienot foto? Gribeju ielikt Didras pupu. Kapec viņa BF tā pēdējos story savilkusi pupus līdz zodam?
Beciņa @ 16.04.2021 19:46Kā te var pievienot foto? Gribeju ielikt Didras pupu. Kapec viņa BF tā pēdējos story savilkusi pupus līdz zodam?
Greyworld @ 16.04.2021 12:51
Saņemot kleitu būs vēl trešā krāsa.
PRADACANDY @ 17.04.2021 21:52Tā nosvilināt matus dēļ foto sesijām ?♀️ tā jau viņai ir keratīns un pieliktie mati, izmantotu tādas matu ieveidošanas metodes kurās nav jāizmanto taisnotāji, gofri un sazin vēl kas, labāk uz nakti mīkstos ruļļus ietīt, jo, ja man būtu tādi mati kā viņai pirms pieaudzētājiem, tad varētu raudāt 24/7.
Laikam nepareizā diskusija.Nemierīgā @ 18.04.2021 09:58Es vakar noskatījos šovu +/- īstais, kurā Jeļena bija randiņos ar Sokolovu. Meitene , kā meitene, bet tās lūpas! Es neko pat nesaku par lūpu formu/ lielumu, tā nu ir viņas darīšana, bet cik sausas un sasprēgājušas! Tiešām nepatīkami skatīties. Priekš kam uztaisīt 3 x lielākas lūpas un nekopt viņas? Tik daudz kā noskrubēt , samitrināt un viegli uzkrāsot , jau nu pirms šova varēja. Vispār viss tas izskatas kamerās ļoti atšķīrās no insta bildēm. Nošokēja arī, ka tik daudz operācijas veikusi, par nieka 7 tūkstošiem. Māsai ir bijusi deguna starpsienas operācija, un tā vien maksāja piecus tūkstošus. Iespējams lētie ārsti arī ir pie vainas, kāpēc tas kopskats ir tāds diezgan nebaudāms , ja tā var teikt.
Bet pati Jeļena likās sirsnīga, par mega gudru gan nenosaukšu, tomēr sitds cilvēkam ir īstajā vietā.
Kompleksi gan meitenei milzīgi.
Alegorija @ 18.04.2021 13:31Nav konkrēti par Elīnu, bet par paštonējošajiem. Man vienmēr radies priekšstats, ka paštonējošie smērē drēbes (līdzīgi kā tonālais krēms), tāpēc no balta/gaiša jāizvairās. Pašai nav bijusi pieredze ar to, varbūt varat mani izglītot?