LindaSo @ 08.04.2021 11:20Pēc kā viņa izskatās, pēc krievu duņkas, tās bikses ir tik neglītas. Viņa izskatās pēc krievu tautības centrāltirgus pārdevējas.
LindaSo @ 08.04.2021 11:20Pēc kā viņa izskatās, pēc krievu duņkas, tās bikses ir tik neglītas. Viņa izskatās pēc krievu tautības centrāltirgus pārdevējas.
Redrose @ 08.04.2021 17:04
Kāda zina kur Elina ir uzlabojusi savas lūpas? Kas tas par nekvalitatīvu darbu? Tā ir reāli antireklāma meistaram.
Daniela_K @ 08.04.2021 22:56Lai vai ko es domātu par Elīnas izskatu, darbu, apģērbu kvalitāti utt, bet veikalu viņa māk iekārtot. Viss tiešām gaišs un liekas smuks, vismaz pēc video un bildēm spriežot. Parasti veikali ir tādi.. kā jau nu veikali, bez personīguma, bet man patīk tā viņas veikals/ salons ideja
Siiiintija @ 10.04.2021 12:50Mani izbrīna tā loģika atvērt veikalus un ļaut visiem mērīt drēbes. Normālās valstīs pie ieejas uzreiz pasaka, ka neko nevar mērīt, bet, ja neder, tad var nākt un mainīt. Vīruss taču paliek uz apģērba un būtībā katru mērīto apģērbu jātur prom 72h. ?♀️