Reāli ķidāta šeit tiek Elīna. Agnesi/Ievu šeit tikai pāris reizes pieminēja pa tēmu, bez ķidāšanas.Redrose @ 24.02.2021 11:12Ok. Es tak nevaru izsekot visiem komentariem. ???
Un ko jūs brīnaties ja meiča maina savu niku 3x, varbūt viņai zb , ka jūs par viņu te foruma rakstāt un vienkārši nevēlas lai viņu atrodat??? Cilvēki tak ir dažādi, tagad viņu reāli ķidājat Online
Cik reizes dzīvē esi bijusi pārsteigta un šokā par kāda cilvēka rīcību? Es - simtiem. 😃 Daudziem šobrīd ir grūti, cilvēki pa piecīti aizmirsīs par principiem un godprātību. Elīna droši vien var atļauties kādam samaksāt vairāk par piecīti. 😁blacke @ 24.02.2021 11:42Papētot to sievieti google un palasot info par viņu, negribas ticēt,ka viņa iesaistītos tādā afērā.
AnnijaB @ 24.02.2021 12:10Uz kurieni veda to telefonu? Viņa ir handbola spēlētāja, cik google iemetu pskatities?
nu ja, kā viņa teica - daudz ir jàfotogrāfē... diez kāpēc 😂🇵🇱AnnijaB @ 24.02.2021 12:00Elīnai šodien darbīga darba diena ?
apstiprina, sorit apstiprinaja, ka padarija savu profilu publisku, kkadi 200 naca klatMeija @ 24.02.2021 12:20Elīna laikam nevienu vairs neapstiprina?
Lindaperla @ 24.02.2021 12:31Kāpēc uzreiz tā nevarēja atbildēt un tagad atbild šādi???
Pēc laika tik pasaka, ka īsts, ko varēja uzreiz pateikt, lai nebūtu šīs ažiotāžas.
Nez, man tik un tā šī situācija šķiet fishy, tāpat kā konkursa uzvarētāja, kura slēpjās un maina lietotājvārdu. Kur bija problēma uz neida vēstuli sniegt tādu pašu atbildi?Katz @ 24.02.2021 12:29Kritiskā domāšana, meitenes, attīstiet to un nepavelkaties uz provokācijām, ko īpaši tāds Neids (ar sliktu slavu) jums stāsta. Klausaties uzticamos avotos!