Nelasīju visu, jo tad man nāktos atvadīties no 2021.gada, bet bieži esmu dzirdējusi no Elīnas un arī no citiem, kuri aizstāv viņu, ka "viņa ir daudz sasniegusi". Jā, ir kas vēl 23 gados sēž vecākiem uz kakla un ir arī kas 40 gados tādi ir.
Bet, manuprāt, ja Elīna beigtu plātīties ar to, ka viņai ir drēbju veikals, kur drēbes tiek pasniegtas kā kaut kas Woooooouw, bet patiesībā uz katru stūri ir īpašā Butterfly zīmola drēbes, un tā vietā mācītos mārketingu, viņai klātos krietni labāk. Reāli ieliktu savu potenciālu (ja tāds ir) zināšanās. Tur tiešām būtu vērts meiteni apbrīnot, gan par enerģiju, gan zināšanām, gan sasniegumiem. man personīgi patīk Butterfly konts. Nav uzbāzīgi, drēbes parāda, viss pa tēmu, lai gan nekad neesmu neko sūtījusi dēļ atsauksmēm un neesmu 34.izmērs, bet tas ko Elīna dara savā profilā... Nu nē. Tur pat man pelēkajam cilvēkam skaidrs, ka ir tēmas, kuras nav publiski "jāķidā" un iesākt storiju "es uzskatu, ka man tas ir jāpasaka"... Viedoklis var būt, bet tam bija jābūt tolerantam un bez Dieva piesaukšanas.
Un par to, ka viņa ir sasniegusi daudz, manā skatījumā, nekas īpašs nav, protams, kurš katrs nevarētu diendienā reklamēt drēbes. Meitene prot darboties ar kameru, kopēt Malina fashion ieturēto stilu, mūžīgi smaidīt un labi izskatīties. Ir kas 23.gados ir ieguvuši labu izglītību, prestižu darbu un ģimeni nodibinājuši. Bet izdzirdot vārdu Butterfly vai Didrihsone, tad skaidrs, ka atkal kāds šums iet ap viņu. Principā neko labu neesmu lasījusi par viņu, tik cik plastiskās operācijas un kāds kašķis.