inga.f @ 03.02.2021 17:58
Viņš nevar iebraukt nemaz LV, ja neaizpildīs covidpass un testa nebūs, uz visām robežām ar LV stāv kontrole, nesen atgriezos no Tallinas, īsti apiet to nevar, ja protams viņš neiepeld pa kādu upi ar plostu valstī ?
Lindaperla @ 03.02.2021 19:16Elīn, beidz tak muldēt ka tevi nauris izlaida no mājām un no darba ... pat melojot saputrojies ?
Meitenex @ 03.02.2021 20:24Par zobiem piekrītu - žēl, ka tā. Bet nu nevajag skriet, ir citi veidi iztaisnot zobus.
Man pašai vidusskolas gados bija breketes apakšējiem zobiem. Pastaigāju 1,5 gadus un noņēma. Nezinu, man netraucēja. Toreiz klasē arī pāris cilvēkiem bija. Protams, pieaugušai sievietei tas ir cits, bet es personīgi labāk izvēlētos mazāk kaitīgu Varinatu, nevis veiktu tās sāpīgas un ātrās procedūras.
Meitenex @ 03.02.2021 20:24Par zobiem piekrītu - žēl, ka tā. Bet nu nevajag skriet, ir citi veidi iztaisnot zobus.
Man pašai vidusskolas gados bija breketes apakšējiem zobiem. Pastaigāju 1,5 gadus un noņēma. Nezinu, man netraucēja. Toreiz klasē arī pāris cilvēkiem bija. Protams, pieaugušai sievietei tas ir cits, bet es personīgi labāk izvēlētos mazāk kaitīgu Varinatu, nevis veiktu tās sāpīgas un ātrās procedūras.
Redrose @ 03.02.2021 21:01Elīnai bija jau tā skaisti zobi, taisnošana nebūtu bijusi ilga. Ir jau arī breketes kuras liek no zobu iekšpuses, bet tā ir viņas darīšana. Izvēle ir izvēle, vairs neko atgriezt atpakaļ. Grūti runāt , jo nav pieradusi, mutē ir kaut kas cits.
Diemžēl, te čatā tā nedomāja. Daudzas te iesmēja par viņas zobiem, ka redz ir nauda, bet nevarot zobus salabot. Ja jau viņa lasa šos komentārus, tad vienā brīdī meitenei sakrājās un par visu varu vajadzēja uzreiz taisnus, viss beidzās ar kroņiem
Bellatresa @ 03.02.2021 21:11
Diemžēl, te čatā tā nedomāja. Daudzas te iesmēja par viņas zobiem, ka redz ir nauda, bet nevarot zobus salabot. Ja jau viņa lasa šos komentārus, tad vienā brīdī meitenei sakrājās un par visu varu vajadzēja uzreiz taisnus, viss beidzās ar kroņiem. ?
Nu kaut nedaudz tomēr ir jādomā ar galvu.Bellatresa @ 03.02.2021 21:11
Diemžēl, te čatā tā nedomāja. Daudzas te iesmēja par viņas zobiem, ka redz ir nauda, bet nevarot zobus salabot. Ja jau viņa lasa šos komentārus, tad vienā brīdī meitenei sakrājās un par visu varu vajadzēja uzreiz taisnus, viss beidzās ar kroņiem. ?
Shayk @ 03.02.2021 23:30Tas 100% NAV Nauris virtuve ???Kichinja ienaca pa pannam pasist ?