core @ 15.01.2021 13:30Starpcitu man besii ka ziņu portāli raksta sūdu, bet neraksta patiesību. Tā kā savācu linkus un sūtīšu, nekas, ka nav vairs svaigs info. Uz kuriem vislabāk delfi?
Momo @ 15.01.2021 13:44Tak viņai arī kravu piegādā taču, jūs tiešām domājat , ka ik reizi Nauris brauc pakaļ? Tak ir jau kontrakts noslēgts arī ar piegādātāju, nav jau vairs mazais veikals.
Momo @ 15.01.2021 13:44Tak viņai arī kravu piegādā taču, jūs tiešām domājat , ka ik reizi Nauris brauc pakaļ? Tak ir jau kontrakts noslēgts arī ar piegādātāju, nav jau vairs mazais veikals.
Pieslēdzos , jo man interesanti....
Kurš izpērk šo lielo veikalu pirmajās 15 min , kad parādās jauna prece? 😆
Viņs ir tik liels, ka noliktavā pietrūkst vietas salikt preci kuras nekad nav? 😆🤷🏾♀️🤷🏾♀️
Momo @ 15.01.2021 15:05
Nu c’mon, ar jums runāt ir kā pret sienu. Dzird tikai savu. ??♀️
Tak nav kaut kāda maza istaba kāda bija pašā sākuma. Viņai ir VEIKALS...jā un vins nav maz, es jau nebiju domājusi arī ka viņai kaut kāds supermārkets tagad. ??? bet tāds veikals kurš nu var atļauties arī piegādi un viņa teica, ka jaunās lietas brauc un aptausta klātienē, bet tos visus i’m back gan suta ar busiņu. Diez kādēļ pirms ~1,5 men. Redzēju kā pie viņas veikala tiek krauts āra vidējā lieluma buss, pie kura stūres bija divi vīrieši un tas nebija Nauris?
Tās atšķirības ir nereāli atrast 🤔😁
Auskars, zābaks, josta... Vēl 2 nav atrodamas 🤔 varbūt speciāli liek tā, ka nevar atrast?
core @ 15.01.2021 13:30Starpcitu man besii ka ziņu portāli raksta sūdu, bet neraksta patiesību. Tā kā savācu linkus un sūtīšu, nekas, ka nav vairs svaigs info. Uz kuriem vislabāk delfi?
Shonderer @ 15.01.2021 15:40Es nezinu kas izpērk, bet Elīna bieži rāda cik daudz izsūta ar omnivu. Pēc tām kastēm, kas sakrautas līdz grieztiem, tiešām liekas, ka diezgan labi biznesam iet un ka tiešām ātri varētu arī izpirkt.
Varētu būt, ka viņiem pieved kaut ko un pēc kaut kādām lietām viņi tāpat brauc uz Poliju.
Momo @ 15.01.2021 16:56Nu uz kastēm ir redzamas uzlīmētas omnivas svītru kodu, šaubos ka tas viss ir fake.? domājam logiski
Momo @ 15.01.2021 17:35Jaa un pēc tam kad kastīte vajadzīga plēst atkal nost un bojāt kasti? Nu nopietni? ?