Floren_ce @ 13.11.2020 16:59Saprotu, ka gaumes ir dažādas, bet man tie Elīnas jaunie zobi šķiet vienkārši briesmīgi. Jā, tas nav vēl gala rezultāts, jo kroņi vēl tikai tiek izgatavoti, bet būšu pārsteigta, ja beigās izskats būs dabiskāks. Pēdējos storijos sajūta, ka zobu vietā Dirol košļenes iespraustas. Turklāt intereses pēc iesaku pameklēt YouTube, kas tiek izdarīts ar īstajiem zobiem, lai kroņus/vernīrus uzliktu (zobi tiek ļoti apvīlētas). Angliski tas saucas teeth shaving.
la femmina @ 13.11.2020 11:36Man sāk likties, ka tos burtus reti kurš var atrast, jo aptaujā bija vairāk nekā 70% kas to burtus neredz ?
vakar bija burts no chanel kastes? Vai tomēr nee? Tas bija vienīgais, ko atradu 😂 visu laiku malā varēja redzēt c burtuBadKarma @ 13.11.2020 19:43
Es atradu pirmos trīs burtus. Diezgan ātri iekrit acīs.
ietekmele @ 13.11.2020 14:40Kalendža vsp pie Elīnas vēl darbojas? :D Šaubos, ka Elīna ļaus šitā, ja aiz muguras to pašu sāk darīt. Dabūja pieredzi un sāka darīt pati. Otrā Monta.
Jāatzīst, ka gan Montai, gan Kalendžai smukāk sanāk to iznest kā Didrihsonei. Man šķiet viņas uzvārds jau bez maz vai kā lamu vārds palicis :D
nezinu, man gan patika 😍Floren_ce @ 13.11.2020 16:59Saprotu, ka gaumes ir dažādas, bet man tie Elīnas jaunie zobi šķiet vienkārši briesmīgi. Jā, tas nav vēl gala rezultāts, jo kroņi vēl tikai tiek izgatavoti, bet būšu pārsteigta, ja beigās izskats būs dabiskāks. Pēdējos storijos sajūta, ka zobu vietā Dirol košļenes iespraustas. Turklāt intereses pēc iesaku pameklēt YouTube, kas tiek izdarīts ar īstajiem zobiem, lai kroņus/vernīrus uzliktu (zobi tiek ļoti apvīlētas). Angliski tas saucas teeth shaving.
Delizia @ 14.11.2020 16:32Vai kādai izdevās atrast visus burtus??
amaia @ 14.11.2020 21:28Kalendy arī pati šuj kleitas. Es pasūtīju no viņas ļoti skaistu, varu tikai to labāko teikt. Uzšuva uz maniem mēriem, atveda utt. Noteikti sūtīšu vēl no viņas.
Viņas instagram patinot uz leju var atrast. Bija instagram arī misskalendy_ vai kaut kas tāds
blacke @ 14.11.2020 21:53
man liekas,ka viņai mamma šuj nevis pati, bet iespējams kļūdos
amaia @ 14.11.2020 22:02
Aaaa nu varbūt arī mamma, jebkurā gadījumā bija ļoti forši, ka varēja kleitu tieši uz maniem mēriem uzšūt