Es atvainojos , bet kā var nezināt kas ir salmonoloze , to māca pamatskolā😂 tiešām stulba kas stulba 👍🏼😅
Mazaa_saulite @ 19.10.2020 18:45
Es skatos shortcut.lv , maksāju 6,00 € mēnesi.
Ja negribi maksāt vari mēģināt arī tvplay, bet nezinu vai rādīs Tavā valstī, bieži viņiem kaut kas nepatik.
Mazaa_saulite @ 19.10.2020 21:18Bija, bija tāda lieta, ka Nauris sākotnēji strādāja par bārmeni.
Man arī iekrita acis visas reizes, kad viņa pieminēja manam vīram patiktu, mans virs priecātos, manam vīram bija...
Var redzēt, ka tas ir viņas galvenais cilvēks dzīvē, un tas nemaz nav tik slikti, jo no Naura puses par Elīnu ir tieši tas pats.
saule11234 @ 19.10.2020 21:35"Uzņēmējs uzņēmēju sapratīs" Gribu zināt cik daudz viņa saprot no uzņēmējdarbības , man liekas neko daudz, tik tok video fikmēšana nav uzņēmējdarbība
Lindaperla @ 19.10.2020 17:46tikko man druška pateica, ka Zizle ir izmesta no adminiem un grupas, un ka var uzrakstīt Kristīnei, viņa atbloķēs. Tur esot baigās sūdzības bijušas tieši par to ziemeli. Nebrīnos nu gan, jo Ilzes komentāri vienkārši bija drausmīgi. Esmu atpakaļ grupā, varēs atkal klačoties tur ?
Un GyMayray esi gan Tu ilze!
GyMayray @ 19.10.2020 21:37
No drēbju tirgošanas dzīvoklī, līdz veikalam Blaumaņa ielā tikusi, tad jau kut ko saprot.........
Enazenaz @ 19.10.2020 22:33
Ārprāts! Cik ļoti Tu centīsies pierādīt, ka neesi Zizle? :D
Nu nesanāk Tev, NESANĀK! :D
vai ne. Tik nenormāli uzkrītoši... te vienā brīdī viņai nepatīk Elīnas krūtis, te nākamajā brīdī , cik superīgs pāris 😂 es lasu un rēcu par viņas komentiem 😀 pēkšņi kopš tika pieķerta nu viņai patīk Elīna 😂 Ziemeļzizle tagad nevar pārdzīvot, ka nevar ielikt savas piecas kapeikas grupā. Esot izdzēsusi visus profilus, pat fb profilu. Tai skaitā šeit savu profilu. Un šeku reku zizlēns ir atpakaļ... pēkšņi fano par ietek-meli Elīnu, lai tikai novērstu uzmanību 😂 “Sens latviešu ticējums vēsta”, ka, kas citram rok bedri, pats tajā iekrīt zizlen.Enazenaz @ 19.10.2020 22:33
Ārprāts! Cik ļoti Tu centīsies pierādīt, ka neesi Zizle? :D
Nu nesanāk Tev, NESANĀK! :D
man likās, ka Tu tikko teici, ka viņa kaut ko saprot, ja jau no tirgošanas dzīvoklī uz Blaumaņu ielu pārvācās 😀 ziiizleeeee.... labāk izdzēsies atkal un atslēdz internetu. 😀GyMayray @ 18.10.2020 11:14
Viņu tracina meli, citu veiksme, heits un tupi cilvēki!
Tad jau sanāk, ka viņa pati sevi tracina, jo tupa viņa ir par visiem simts procentiem! ?
nu nelien kur nevajag, komentāru ierakstīju noskatīties to , ko TV3 ir ielicis ig storijā , bet skatoties šovu arī atklājās , ka tas nezin ar🤣 būtu ātrāk zinājusi , ka abi nezin būtu arī viņu pieminējusi . Kaut vai no Elīnas bija vairāk sagaidāms, kā arī vēl šova laika būt izbrīnītai par daudzām lietām. Un arī galerts jāēd ar etiķi? 🤣 blin pati saka, ka nākusi no laukiem nu laukos iemāca šādas lietas 🤣🤣🤣🤣Mazaa_saulite @ 19.10.2020 20:03
Un pirmkārt Elīna jau nebija vienīgā kas nezināja Salmonelozes vārda nozīmi. Edgars arī nezināja. Un te protams ieciklējas uzreiz par Elīnu. ? Tad kādēļ abus nesauci par stulbiem?