Lula @ 12.10.2021 23:09Topiņs pa tiešo no sex shopa ?
Jums neliekas, ka agrāk viņa pozitīvāk runāja ar sekotājiem? Nu apmēram - gribu dot iedvesmu utt, tak sauca visu par saviem tauriņiem. Bet tagad tāda sajūta, ka viņai tie sekotāji reāli besī, un var runāt ar viņas d**su ?
Sultry @ 12.10.2021 11:09
Tu kaut reizi esi bijusi Zara? Vai tev ir piederejušas Zaras drebes? Labak neruna tadas mulkibas, tik radīsi pilniga idiota iespaidu. Paliec gudra un neruna par ko nezini. Ir neiespejami salidzinat kvalitates. Bet cenas protams Buterffly šad tad pat lielakas
C00L Dzipsy @ 12.10.2021 22:39SūC ar fake somām, kuras Elīnas koptēlu padara vēl prastāku un bezgaumīgāku, nu kā “krievu tirgus bāba”! Ar katru dienu ar vien bezgaumīgāk.
Redzot šo koptēlu, rodas tikai viens jautājums “Cik viņa prasa par stundu?!”. ????
Vibe @ 12.10.2021 23:18
Topins ir no alieexpres 4 eur maksā. ? Redzēju tieši šodien ??
C00L Dzipsy @ 12.10.2021 22:39SūC ar fake somām, kuras Elīnas koptēlu padara vēl prastāku un bezgaumīgāku, nu kā “krievu tirgus bāba”! Ar katru dienu ar vien bezgaumīgāk.
Redzot šo koptēlu, rodas tikai viens jautājums “Cik viņa prasa par stundu?!”. ????
jamaika @ 13.10.2021 08:37
Ārvalstīs šis tops ir ļoti iecienīts un arī tādas “biznesa dāmas”, šos nēsā uz nebēdu.
Shayk @ 13.10.2021 08:44
Ja, PLT (Pretty Little Thing) pilns ar sada veida topiem.
Elinai vispar nav nekadas gaumes izjutas, kaa vina kombine apgerba gabalus ir kkas unikals (ne laba zina) ?
jamaika @ 13.10.2021 08:50
Tieši tā, bet nu vienmēr man šie topi ir atgādinājuši vieglas uzvedības sievietes un brīnos kā ar šādu var iziet ārpus mājas. Ir redzēti vēl briesmīgāki skati par Elīnu.
jamaika @ 13.10.2021 08:37
Ārvalstīs šis tops ir ļoti iecienīts un arī tādas “biznesa dāmas”, šos nēsā uz nebēdu.
Paulaaaaaa @ 13.10.2021 12:19Man tikai nelīmējas kopā, kā Elīna var atbalstīt un pirkt fakus , ja pati ir apģērbu veikala īpašniece. Iedomājieties, ja viņai būtu savs apģērbs/somas ar dizainu un logo butterfly, un citi sāktu kopēt un pārdotu lētāk, kā viņa ceptos?? :D
Kaut kad jau bija bums, kad meitenes pasūtija Aļikā bodijus utt, un mandelē pārdeva kā "butterfly" preces.
Paulaaaaaa @ 13.10.2021 12:19Man tikai nelīmējas kopā, kā Elīna var atbalstīt un pirkt fakus , ja pati ir apģērbu veikala īpašniece. Iedomājieties, ja viņai būtu savs apģērbs/somas ar dizainu un logo butterfly, un citi sāktu kopēt un pārdotu lētāk, kā viņa ceptos?? :D
Kaut kad jau bija bums, kad meitenes pasūtija Aļikā bodijus utt, un mandelē pārdeva kā "butterfly" preces.
Alishuks @ 13.10.2021 12:18Visu izsaka Didras jautājums - uz kuru valsti vairs nekad nebrauktu. Atbilžu variants - Krēta. Valsts gan, jā, bet man vairs nav brīnums vispār par šo meiteni.
Enazenaz @ 12.10.2021 23:21
Nevajag Zaru celt brenda līmenī, tas ir ff un nekas vairāk! Tā kā idiotes iespaidu atstāji vien pati :) Un šaubos, vai Tu maz Butterfly garām esi gājusi, lai spriestu par to cik nekvalitatīvas drēbes tur ir :D
Sen jau esmu ievērojusi, ka daudzas nav pat tur tuvumā bijušas, bet spriež pēc nepatikas pret pašu Didruli.