antriits @ 02.09.2021 13:09Vienīgais ko es nesaprotu un ikreiz redzot gribas pieiet un vienkārši iepļaukāt un uzkliegt - SALAIZAT TĀS LŪPAS AR SIEKALĀM. Vucēna, Didra un vēl ir manītas citas, lūpas palielinātas un mūždien tik sausas, savēlušās, nu bļins, cik grūti ir reizi minūtē kaut ar mēli aplaizīt lai neizskatās tik pretīgi!
Sisenis @ 03.09.2021 09:15Var man kāds pateikt prikolu kailām balkonbildēm?
Dola @ 03.09.2021 12:20Tas video sākums, kur ar segu piesegusies nekā romantiska, skaista vai tāda burvīga nav. Tīri kaut kāds seksa adarinājums. Ļoti dīvaini
Skaistslaiks @ 03.09.2021 14:51Es vispār nesaprotu šo izrādīšanos. Nu kam tas viss vajadzīgs?! Man nav problēmas skatīties uz skaistiem pāriem, dabiskām pāru bildēm, bet šeit, negribas jau kādu aizvainot, bet nu tas pārītis man galīgi neizskatās simpātisks. Viss liekas tik fake, tik pārspīlētas attiecības, pārspīlētas bildes, tā pat kā Elīnas seja un make up. Es nesaprotu, kāpēc viņa tik šausmīgi reklamē tās savas attiecības, vai tas arī kaut kādu kompleksu pārvarēšanai?! Jo man piemēram liekas pilnīgi muļķīgi, ka viņas izkarina savu un Naura attēlu veikalā pie kases, ne tās bildes glītas, ne arī par tēmu. Kā arī katru dienu piebāzt to savu profilu ar kopbildēm!