Bet Jā cilvēki zog un pamatígi,bet apgērbu cenas Latvijā tiešām ir nesamērīgi augstas,nav brīnums ,ka zog!
Tākā lai tā Elīna beidz raudāt,visur zog ne jau tikai vinjas veikalā!
Redrose @ 04.06.2021 13:23
Cenas netikai Latvijā ir augstas apģērbam. Tas nav nekāds attaisnojums zagšanai!
Tas nozīmē, ka zagšanas faktu vajag vienkārši laist gar ausīm un izlikties , ka nekas tāds nav bijis? Neko nemainīt un atļaut cilvēkiem turpināt zagt?
Zinivaimini @ 06.06.2021 15:04Kapadokija ir fantastiska vieta ar TĀDU vēsturi, gribētos cerēt, ka viņi arī ko apskatīs un uzzinās, ne tikai taisīs prefekti bombīgās bildes???
Redrose @ 06.06.2021 15:58Es jau neko, bet Kitijai tajā viņas story kur ar savu puisi, tā viena krūts izskatās tiiiiik mega dīvaini. Nu tā , ka krūts liekas grib kur aizbēgt.
Greyworld @ 06.06.2021 16:02Un viesnīcu izvēlējais airan b
Dažreiz labāk ir paklusēt ?
RedBull @ 06.06.2021 16:36Ieteiktu Elīnai ņemt atkal drušku līdzi ceļojumā vai noalgot fotogrāfu, jo man neliekas ok, ka Naurim visu laiku jābildē. Saprotu, viņi kopā strādā un tā, bet nu puišiem nepatīk tādas lietas un kāpēc jāmoka. ?
Kaut gan... ja Naurim nepatiktu, jau den varēja atrast normālu darbu, nevis taja veikala piestrādāt par Elīnas palīdzi
RedBull @ 06.06.2021 16:36Ieteiktu Elīnai ņemt atkal drušku līdzi ceļojumā vai noalgot fotogrāfu, jo man neliekas ok, ka Naurim visu laiku jābildē. Saprotu, viņi kopā strādā un tā, bet nu puišiem nepatīk tādas lietas un kāpēc jāmoka. ?
Kaut gan... ja Naurim nepatiktu, jau den varēja atrast normālu darbu, nevis taja veikala piestrādāt par Elīnas palīdzi