C00L Dzipsy @ 21.05.2021 11:12
Paskatījos vēlreiz to storiju, pamanīju šķīstošās kafijas burciņu. Ļoti iespējams, ka neapmierināta "tante" netika garām pa savu iemīto taciņu vai kā citādi nepatika, ka novietots auto. Es personīgi nepazīstu nevienu jaunieti vai cilvēku līdz 60 gadiem, kurš dzertu šķīstošo kafiju. Zinu tikai vecas tantes, kuras tādu lieto ikdienā. Un vecās tantes ir vecās tantes, viņām šādi gājieni ir raksturīgi. Šaubos vai kāds izsekotu Elīnu ar miskastes maisu rokās pa visu pilsētu, pierakstītu viņas mašīnas numuru, vaktētu īsto brīdi, lai šādi rīkotos.
C00L Dzipsy @ 21.05.2021 11:12
Paskatījos vēlreiz to storiju, pamanīju šķīstošās kafijas burciņu. Ļoti iespējams, ka neapmierināta "tante" netika garām pa savu iemīto taciņu vai kā citādi nepatika, ka novietots auto. Es personīgi nepazīstu nevienu jaunieti vai cilvēku līdz 60 gadiem, kurš dzertu šķīstošo kafiju. Zinu tikai vecas tantes, kuras tādu lieto ikdienā. Un vecās tantes ir vecās tantes, viņām šādi gājieni ir raksturīgi. Šaubos vai kāds izsekotu Elīnu ar miskastes maisu rokās pa visu pilsētu, pierakstītu viņas mašīnas numuru, vaktētu īsto brīdi, lai šādi rīkotos.
MjauMjau @ 21.05.2021 11:51Ļoti nesmuki par tiem atkritumiem, un vēl pietam ar akmeņiem. Vienalga vai to izdarīja kāds heiteris vai kāds no blakus mājas. Pēc story neizskatījas, ka mašīna būtu kaut kā ne tā novietota...
IevaLapina @ 21.05.2021 12:44cilvēki tiešām ir slimi un apsēsti ar viņu,ka jau sāk apmetāt ar akmeņiem mašīnu!!! tas vairs nav tikai forums,mīļās kā te jums pašām šķiet cik nekaitīgi visu darat ..jums ir reālas problēmas
neņem galvā, tā mums te vietējā kārena, kura uzskata, ka šādi forumi ir amorāli, bet tajā pašā laikā katru dienu te ielūr un cītīgi komentē :D jā, jā, mēs te visas forumnieces esam hitleri, kurām nav ko darīt, kā mest savas miskastes uz Elīnas mašīnas, protamsOnlyHuman @ 21.05.2021 13:06
Kāds sakars foruma dalībniekiem? Te neviens nav teicis ka ies gāzt atkritumus uz viņas mašīnas, lol.
Poppy Q @ 21.05.2021 11:37
Jocīgs tev pieņēmums par šķīstošo kafiju. Gan es, gan manā paziņu lokā ļoti daudzi dzer šķīstošo kafiju. Un nē, mums nevinam nav 60+ ?♀️
Es domāju, ka šeit pie vainas bijusi parkošanās. Varbūt traucē gājējiem vai citiem auto. Man negribētos domāt, ka kāds tiešām tik ļoti heito Elīnu, ka devās uz pagalmu uzmest atkritumus, pie tam gaišā dienas laikā.
Enazenaz @ 21.05.2021 14:31Neticu,ka kāds bērtu miseni uz auto, par to,ka novietota ne tā. Bet pat ļoti ticu,ka kāda apsēstā to izdarījusi apzināti. Te tak bija ievietots,kur ir jaunais dzīvoklis un kur vecais, tādi auto nav katram rīdziniekam. Ja jau ir tādas slimiķes kā Milione, kas publiski dirš un rēc, nešaubos,ka ir vēl kaudzīte klusās
IevaLapina @ 21.05.2021 15:15forums vienmēr zin labāk kā ir noticis :D cik jūs esat nožēlojamas to nevar aprakstīt vārdiem un vieta ir trakonamā un tā apsēstība ir jāārstē!!!! kas būs nākamais.ar nazi skriesiet pakaļ elīnai????? slimās vientuļnieces
IevaLapina @ 21.05.2021 15:15forums vienmēr zin labāk kā ir noticis :D cik jūs esat nožēlojamas to nevar aprakstīt vārdiem un vieta ir trakonamā un tā apsēstība ir jāārstē!!!! kas būs nākamais.ar nazi skriesiet pakaļ elīnai????? slimās vientuļnieces