Dita.D @ 16.01.2026 20:46Elīna ar zāļu sistēmu pie rokas vazājas. Kad viņai pateiks, ka sistēma ir jatur augstāk par galvu?
Tos drenu maisus var nest pie rokas, bet ne jau sistēmu
Mashka Kakashka @ 16.01.2026 20:35OMG! Anna uz operācijas galda gandrīz nomirst. Ja cilvēkam pēc šādām operācijām pārlej asinis, tas nozīmē, ka operācijas laikā viss biji ļoti slikti. Ja vēl nedeva pretsāpju zāles pēc operācijas, tas nozīmē, ka slikti bija dubultā. Man likās, ka viņa gudrāka par Elīnu, laikam kļūdījos. Žēl nav, nemaz. Lohiem lohu problēmas. Būtu labāk šķībos zobus iztaisnojusi nevis pakļāvusi sevi nāves briesmām kautuves klīnikā. Nevaru beigt rēkt par Elīnas ledu uz acīm gumijas cimdos. Tas ir viņas next level? Kaut kāda bomžu klīnika, kas nespēj nodrošināt pieklājīgu aprūpi. Lieku galvu ķīlā, ka dumjai Annai Latvijā būs jāizmet tūkstoši eiro par pēcoperāciju sekām.
Puppet @ 16.01.2026 20:31Anna iet pastaigāt pēc operācijas, tas ok. BET visi aparāti salikti plasmasa maisā, kas nav medicīnai paredzēts. Vnk WTF. Kas tā par “slimnīcu”.
selestine @ 16.01.2026 20:39Anna teica,ka taisija operaciu,jo vinai veders saplisis ka kruze sikas lauskas...un krutis esot bijusas nokarajusas un tuksas pec berniem..ka so laikam ari Rodke pateickusi,ka ar sportu utt nekas nelidzes
tiešam pretīgi.Luluberzina @ 16.01.2026 21:01Ārprāts, es saprotu to, ka Anna ir pēc operācijas un zem zālēm, bet storijos stāstīt, ka Dievs ir izglābis tieši viņas bērnus no nelaimes Krustkalos (bērni neatradās tobrīd, cik saprotu pie tēva), kamēr, cik zināms, 2 citi bērniņi ir miruši...
Puppet @ 16.01.2026 21:05tiešam pretīgi.
Es ļoti ceru, ka tas no narkozes un viņa atvainosies.Luluberzina @ 16.01.2026 21:08
un viņa vēl ar tādu smaidu un lepnumu sejā šo
MatildeR @ 16.01.2026 20:52Šodien izlasot ziņās par nodegušo māju iedomājos, vai tā nav Annas māja. Vai kāda zina kāpēc viņa izšķīrās no bērnu tēva un vai viņš tur palika dzīvot?
man arī palika nepatīkama sajūta pēc viņas video. Divi bērniņi aizgājuši bojā un, cik lasīju, sievieti no tā dzīvokļa izveda ar šausmīgiem apdegumiem. Tur reāli ğimene un cilvēkiem dzīve izpostīta un sagaida gan nopietna ārstēšanās gan dzīves būvēšana no jauna. Un neizskatījās, ka Annai būtu žēl.. ceru, ka tās ir zāles, ne viņas patiesā seja.Luluberzina @ 16.01.2026 21:01Ārprāts, es saprotu to, ka Anna ir pēc operācijas un zem zālēm, bet storijos stāstīt, ka Dievs ir izglābis tieši viņas bērnus no nelaimes Krustkalos (bērni neatradās tobrīd, cik saprotu pie tēva), kamēr, cik zināms, 2 citi bērniņi ir miruši...
selestine @ 16.01.2026 20:39Anna teica,ka taisija operaciu,jo vinai veders saplisis ka kruze sikas lauskas...un krutis esot bijusas nokarajusas un tuksas pec berniem..ka so laikam ari Rodke pateickusi,ka ar sportu utt nekas nelidzes
Puppet @ 16.01.2026 21:14Es ļoti ceru, ka tas no narkozes un viņa atvainosies.
Mashka Kakashka @ 16.01.2026 20:35OMG! Anna uz operācijas galda gandrīz nomirst. Ja cilvēkam pēc šādām operācijām pārlej asinis, tas nozīmē, ka operācijas laikā viss biji ļoti slikti. Ja vēl nedeva pretsāpju zāles pēc operācijas, tas nozīmē, ka slikti bija dubultā. Man likās, ka viņa gudrāka par Elīnu, laikam kļūdījos. Žēl nav, nemaz. Lohiem lohu problēmas. Būtu labāk šķībos zobus iztaisnojusi nevis pakļāvusi sevi nāves briesmām kautuves klīnikā. Nevaru beigt rēkt par Elīnas ledu uz acīm gumijas cimdos. Tas ir viņas next level? Kaut kāda bomžu klīnika, kas nespēj nodrošināt pieklājīgu aprūpi. Lieku galvu ķīlā, ka dumjai Annai Latvijā būs jāizmet tūkstoši eiro par pēcoperāciju sekām.