šausmas🤮🤮🤮Elinai nav nekādas saprašanas un gaumes🤣tā vecā tante no draudzes, tādos svārciņos🤣🤣Elinai jau bija dāmu dienas, sekotāji maz laikoja, nepatika. Tās pašas modeles,tās pašas drēbes🤮🤮 kāpēc vispār Annai to vajag, kļūt par apsmieklu.galvenais taču, ka Elina dejos🤣🤣neticu, ka kādam no ielūgtiem viesiem , pie kuriem Elina skrēja ar ananāsiem,gribēsies tur iet, reāli kauns tur iesaistīties un tērēt savu laiku šai klaunādei.nu tās fanītes bez kritiskās domāšanas un sektas tumsoņi, kāds varbūt aizies🤣🤣ēšana, cik sapratu, tur būs par naudu, Elinai aizvien mazāk sponsoru, ceru, ka Augļu seviss arī nācis pie prāta🤣un sapratis, ka no Elinas jēgas nekādas🤣Popija @ 30.07.2025 18:14Nu, kur komentāri par festa modelēm? ?
viņa lēca vispār pati no vagoniņa?krixis3 @ 30.07.2025 12:34Bet es tikai brīnos. Viņa Dubaijā lēca Ar izpletni, kas ir krieeetni ekstrēmāk. Un no vagoniņa problēmu nebija. Kas šeit tāds notika, ka nenolēca?
Varbūt tiešām vienkārši netika augšā. ?
es arī domāju, ka vina nemaz neuzkāpa. Tak nav spēka, ja ēd tikai kāpostus 😀Popija @ 30.07.2025 11:46Neticu, ka viņa tai tornī vispār uzkāpa lidz augšai. Tur tak spēku vajag un izturību. Tirinoties apenēs, tādu nevar dabūt.
Gan jau nenolēca, jo netika augšā. 3h kāpa, kamēr kāds pateica, lai lien lejā un netērē laiku.
Jā, noleca tandēmā ar meiteni, kurai bija bail un negribēja lekt.He730 @ 30.07.2025 19:23viņa lēca vispār pati no vagoniņa?
Vismaz līdz pusei uzkāpa, jo bija nofilmēts.He730 @ 30.07.2025 19:35es arī domāju, ka vina nemaz neuzkāpa. Tak nav spēka, ja ēd tikai kāpostus ?
day @ 30.07.2025 22:55Elīnas šodienas apģērbs “pa pirmo” - ar visiem dibenvaigiem https://failiem.lv/f/7ku2r44y5r
Sāksim ar to, ka viņš savu mati gandrīz vispār neredzBubuu @ 31.07.2025 08:30
Kā īstai bordeļa priekšniecei. Ceru, ka Džeisons viņu šādu neredz, lai gan šaubos par to. Nabaga puika domās, ka sievietes tā vienkārši ģērbjas un nevarēs saprast kāpēc citas sievietes, kas ģērbjas normāli, neizrāda savus dibenvaigus un turku pupus.
magdalena333 @ 31.07.2025 13:33Starp citu, pameklēju info kādi toņi modē šogad aktuāli tajā skaitā rudenī (un tas nav viens izslavētais čoko, kas Elīnai ir modē jau 5 gadus), es reali gribu redzēt vai Elīnas modes skatē dominēs šie toņi?
Tas, ko viņa atrādīja vakar bija vienkārši šausmas, kaut kādas kankaras, kā tā Alda izskatījās?♀️ Un, kad Elīna pateica, neaimirstat par 3 galvenajām lietām cepurēm, saulesbrillēm, kurpēm, es sasmējos, jo atkal man acu priekšā tās drausmīgās platmales un mušu brilles. Nu reali pamatskolnieces varētu uztaisīt labāku modes skati, jo jaunietes vismaz tiešām zin, kas tagad ir aktuāls modē!
Everests @ 31.07.2025 15:07Manliekas ka viņi mākslīgi to statistiku kaut kā ceļ, pērk botus. TG labi ja 1.5k viņu apskata un šeit jau vispār pāris tik regulāri tās mujabeles apspriež, neticu ka ig visi baigi skatās. Es jau arvien biežāk par šo eksistenci aizmirstu.