Galvenais, Nauris neko nav zinājis🤣🤣Arī no vecākiem slēpusi🤣viņa tā muld, tur tiešām viņai ir talants🤮🤮būtu labāk atzinusies kāpēc tik ļoti nemīl savu dēlu😰Smēķēšana esot bijusi baigā atkarība, man jau liekas, ka Elinai ir atkarība sevi visiem parādīt puspliku, jo plikāk jo labāk, un pašai kaifot no tā.😂KatyB @ 10.06.2025 12:03Video sākumā stāsta ka katru reizi kad pipejusi jūtoties slikti un vainas apziņa divus teikumus tālāk, tas bija forši, garšīgi…. Ehh Didrai drīz tas snuķis kā Buratīno izaugs. Bet nu ko lai veicas atkal izpelnīties rakstus tenku lapās lai paceltu savu ego ?
Roze sarkanā @ 10.06.2025 12:20Galvenais, Nauris neko nav zinājis??Arī no vecākiem slēpusi?viņa tā muld, tur tiešām viņai ir talants??būtu labāk atzinusies kāpēc tik ļoti nemīl savu dēlu?Smēķēšana esot bijusi baigā atkarība, man jau liekas, ka Elinai ir atkarība sevi visiem parādīt puspliku, jo plikāk jo labāk, un pašai kaifot no tā.?
Fionna Gallagher @ 10.06.2025 11:01Wow, gada atzīšanās ?
magdalena333 @ 10.06.2025 12:06Un tagad Elīna sevi pataisīs par varoni, es varēju, jūs arī varat, es jums iemacīšu, parādīšu kā, darīsim to kopā, 100% šādi monologiem storiji būs turpmāk. Pēc šādas atzīšanās Elīna būtu ar tomātiem jānomētā, jo šeit nav stāsts par klusēšanu, un piekrītu, ir lietas, kas nav jāpopularizē, bet Elīnas stāsts ir cits, viņa neskaitāmas reizes noliedz, ka to dara, visa tā melošana par sarkanām līnijām, Dieva zaimošana, ka viņa tak kristiete, ko jūs! Pat tagad es neticu, ka viņa ir kaut ko atmetusi un neatmetīs, vienkārši šo situāciju pagriezīs sev izdevīgā virzienā, es jūs iedvesmošu, es jūs motivēšu, fu pretīgi, viņa varējusi pīpēt visur un ik pēc 5 minūtēm?♀️ Tad iedomājaties kā tas bērns tur dzīvo, jau no dzimšanas ēda mātes pienu pilnu ar sūdiem, pīpējusi viņa visu laiku viņam blakus, pretīgi, nekas viņu neattaisno, nauda ir? Ir! Tad, ja esi tik atkarīga, ka pat cieš bērns, tad sen bija jāmeklē palīdzība!
Elina saka, ka viņai esot bijis kauns😜🤣Elina un KAUNS - divas nesavienojamas lietas.Vienmēr ir teikusi, ar plakātu Centrāltirgū stāvējusi, ka viņai uz.irst ,ko par viņu domā citi😂Tastastas @ 10.06.2025 12:41
Ilgi gan viņai bija jādomā par to, kā no situācijas iziet un kādu pasaku stāstīt. Nebūtu toreiz sapisusies un parādījusi live beigās, ka velk kā skurstenis, nekādas šokējošās atzīšanās nebūtu un turpinātu stāstīt, ka vienmēr pa rokai tur marķierus ?
Dainuviete @ 10.06.2025 13:12
Un kurš vēl gan tic,ka viņa pati baroja Džeisonu ar savu pienu. Konkrēti sevi slauca kā govi,pienu lēja ārā,Džeisons tika pie savas aptamila pudeles un Elīna turpināja tievēt. Iedomāti laimīga ģimene tiek uzburta priekš interneta.
100% grūtniecība arī pīpēja. Un noteikti dirs ka Nauris nezināja 🤣🤣🤣 tāda dirseja , es nevaru. Neticu nē grama ka ir atmetusimagdalena333 @ 10.06.2025 12:06Un tagad Elīna sevi pataisīs par varoni, es varēju, jūs arī varat, es jums iemacīšu, parādīšu kā, darīsim to kopā, 100% šādi monologiem storiji būs turpmāk. Pēc šādas atzīšanās Elīna būtu ar tomātiem jānomētā, jo šeit nav stāsts par klusēšanu, un piekrītu, ir lietas, kas nav jāpopularizē, bet Elīnas stāsts ir cits, viņa neskaitāmas reizes noliedz, ka to dara, visa tā melošana par sarkanām līnijām, Dieva zaimošana, ka viņa tak kristiete, ko jūs! Pat tagad es neticu, ka viņa ir kaut ko atmetusi un neatmetīs, vienkārši šo situāciju pagriezīs sev izdevīgā virzienā, es jūs iedvesmošu, es jūs motivēšu, fu pretīgi, viņa varējusi pīpēt visur un ik pēc 5 minūtēm?♀️ Tad iedomājaties kā tas bērns tur dzīvo, jau no dzimšanas ēda mātes pienu pilnu ar sūdiem, pīpējusi viņa visu laiku viņam blakus, pretīgi, nekas viņu neattaisno, nauda ir? Ir! Tad, ja esi tik atkarīga, ka pat cieš bērns, tad sen bija jāmeklē palīdzība!
saltus var noslept,tas nesmird kā parastās cigaretes.Tāpēc jau jaunieš vidu ir izplatīti,ka ne vecāki,ne skolotāji nesaož.Un jā.lielāka daļa neuztver ka smēķē.To es bieži dzirdu no veipotājiem,un kupina daudz vairāk kā parasto cigarešu smēķētājimagdalena333 @ 10.06.2025 13:29Es jau arī neticu, ka viņa reāli baroja Džeisonu un tiešām to pienu kačāja, lai tik notievētu. Saliekot visus šos faktus kopā tur paveras tāda bēdu ieleja. Vai Elīna maz nāks pie sajēgas un sapratīs cik nelaimīga viņa ir! Slīkst atkarībās, pataloģiskā melošana, ēšanas traucējumi, bēgšana no realitātes, sava bērna, dzīvošana izdomātā pasaulē -IG, tur varētu turpināt vēl un vēl! Viņai ar steigu ir jāmeklē palīdzība. Ideālā ģimene, bet stāsta kā gadu slēpusies no vīra, ka pīpējusi ik pēc 5 min (kā to var noslēpt?). Tas viss izklausās šausmīgi, abas versijas, ka dēļ tā, ka bija apmāta ar savu svaru tāpēc slauca gandrīz gadu pienu un lēja izlietnē, vai arī, ja to nikotīna pilno pienu deva bērnam. Tā sieviete ir pārkāpusi visas sarkanās līnijas‼️
Tas gan ir ir jautājums,Nauris nopirka pirmo saltiņu,lai vienkārši stāv masinā😂,koleģitei vai sev pašam.Tādā ziņā ,ja labi grib,var noslepties.magdalena333 @ 10.06.2025 14:29Nesmird, tad nesmird, bet, ja viņa pati apgalvo, ka pīpējusi tik ļoti bieži, tad kā var to noslēpt no vīra, pie tam viņi ir kopā praktiski 24/7 ? Vai nu šī melo atkal, vai tam Naurim tiešām uz viņu ir galīga vienaldzība! Un, jā, kā tas pirmais salts uzradās mašīnā, ja abi tādi kristieši ar sarkanām līnijām?
Candelaria @ 10.06.2025 15:08Kad tad viņai bija tā saruna ar Dzilindzeru?
😂😂😂😂😂 šis bombalieniite2015 @ 10.06.2025 10:55It kā mēs to jau nezinājām. To viņa var stāstīt savām naivajām sekotājām, ka ar dieviņa palīdzību un sinepju graudiņu, atmeta smēķēšanu.